استفاده كنندگان از اين هاست ملزم به رعايت قوانين كپي رايت و قوانين جمهوري اسلامي ايران هستند
براي استفاده از لينك زير ثبت نام كنين
اول قوانين و مقررات رو بخونين بعد برين صفحه اول و ثبت نام كنين
استفاده كنندگان از اين هاست ملزم به رعايت قوانين كپي رايت و قوانين جمهوري اسلامي ايران هستند
براي استفاده از لينك زير ثبت نام كنين
اول قوانين و مقررات رو بخونين بعد برين صفحه اول و ثبت نام كنين
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 249 | alik89 |
![]() |
1 | 582 | alik89 |
![]() |
0 | 1150 | amirmail |
![]() |
0 | 786 | amirmail |
![]() |
0 | 770 | amirmail |
سیر آفاق و گردش در اقصی نقاط جهان جدای از اینکه به پخته و با تجربه شدن افراد کمک می کند، یک توصیه موکد دینی و مذهبی نیز هست. به قول سعدی شیرازی: بسیار سفر باید، تا پخته شود خامی!
به اعتقاد کارشناسان، امروزه صنعت گردشگری از اهداف اولیه دینی و سنتی آن که همانا "عبرت آموزی" و "رسیدن به وحدت از کثرت" باشد فاصله گرفته و به نوعی "لذت جویی" و "بی قیدی" نیز آلوده شده است. با این حال، بسیارند کسانی که هنوز سعی می کنند از ظرفیت های مثبت و ایجابی این صنعت بهره ببرند و از کژکارکردهای آن فاصله بگیرند. اما نباید فراموش کرد هستند کسانی که با شور و هیجان فراوان از جاذبه های مدرن و سبک زندگی غربی، با افسون زدگی یاد می کنند و سعی دارند در بی بند و باری این تمدن مدرن، غوطه ور شوند.
گردشگران ایرانی طی سال های اخیر به عنوان منبع درآمدزایی مناسبی برای کشورهای آسیایی و اروپایی مطرح هستند. تعطیلات نوروزی و موجی از تقاضا برای سفرهای خارجی باعث شده است که در هفته های اخیر شاهد تبلیغات دفاتر گردشگری داخلی برای تورهای خارجی باشیم. گفتنی است بسیاری از این سفرهای خارجی با انگیزه تفریحی صورت می پذیرد و اطلاع رسانی پیرامون ابعاد این تورها می تواند خانواده های ایرانی و حتی خود گردشگران - غالبا جوانان - را از خطرهای احتمالی آگاه سازد.
منابع خبری اعلام کردند یک زوج چینی که مدتی پیش از پرواز مالزی دو دختر خود را گم کرده بودند در این پرواز که بیش از 5 روزاست که هیچ خبری از سرنوشت آن نشده ، گمشده اند .
این خبر در حالی در رسانه ها منتشر شده که هیچ خبری از والدین دو دختر که در پرواز ناپدید شده مالزی _ چین بوده اند ، نشده است .
رابطه جنسی و بارداری این دختر ۲۰ ساله از پسر ۱۴ ساله …
عکس های جدید جنیفر لوپز را با یک تیپ زیبای صورتی مشاهده می کنید که در حال رفتن به برنامه آمریکن آیدل است.جنیفر لوپز یکی از داوران فصل سیزدهم برنامه آمریکن آیدل است.
به گزارش مشرق، یک زن هندی دوقلوی به هم چسبیدهای به دنیا آورده که دو سر و یک بدن مشترک دارند. این دو نوزاد بههمچسبیده که طی یک عمل سزارین به دنیا آمدند به عارضهای مبتلا هستند که موجب شده نخاع، گردن و سر دو کودک از یکدیگر جدا بمانند هرچند دستها و پاها و سایر اندامهای حیاتی آنان با یکدیگر مشترک هستند. به گفته پزشکان، معمولا دوقلوهای به هم چسبیده با چنینشرایطی را نمیتوان با عمل جراحی از یکدیگر جدا کرد.
درباره شان زیاد نوشته و خوانده ایم. خدمتگزارانی که عاقبت همه مان از زیر دستشان می گذریم و آخرین ملاقات را قبل از وداع کامل با دنیا، با آنها خواهیم داشت. برای خیلی هایمان تصور این که یک ساعت جای این افراد باشیم هم سخت است چه برسد به این که هر روز که از خواب بیدار می شویم، خودمان را مهیای کاری کنیم که سروکارش با اموات است.
کار غسال ها سخت است؛ اگر زن باشی و روحیه ات لطیف باشد سخت تر. اگر برای مردها دیدن بعضی صحنه ها قابل تحمل است، لطافت زن ها آن ها را برنمی تابد. همین است که کار را برای زنانی که این شغل را انتخاب کرده اند و اتفاقاً یکی از حساسترین شغل های عالم را هم دارند، تا حد زیادی مشکل می کند.
غسال خانه بهشت زهرای تهران، چند ده غسال ثابت دارد که نیمی از آنها زن هستند. این غسال های زن در گروه های سنی متفاوتی هستند. در بینشان 20 ساله هم دیده می شود و کهنه کارترها میانسالی را می گذرانند. یکی از این غسال های جوان، دانشجوی 24 ساله ای است که نزدیک به یک ماه است در غسال خانه مشغول شده. «پرستو» متاهل است و یک دختر یک سال و نیمه دارد. ترم آخر کارشناسی علوم قضایی را می گذراند و انتخاب این شغل را یکی از بزرگترین اتفاق های زندگی اش می داند. آن طور که می گوید با توجه به مدرکش به راحتی می تواند در مشاغل بهتر و به قول معروف باکلاس تری مشغول شود، اما هیچ کدام حال و هوای محل کار جدیدش را ندارند...
گفتوگوی با این دانشجوی غسال را که خودش را برای کنکور کارشناسی ارشد آماده می کند، در ادامه می خوانید.
هیچ سوالی به عنوان سوال اول مهمتر از این نیست که دلیل انتخابتان برای رفتن به سمت شغل غسالی چه بوده است؟ از انتخاب این کار و مشغول شدن به آن و سر و کار داشتن با میت ها وحشت نداشتید؟
پرستو: این سوال را خیلی ها از من می پرسند و من پاسخ همه شان را یک جور آغاز می کنم: من کارشناسی علوم قضایی خوانده ام و شاید به خاطر مدرکم بتوانم در جاهای بهتری کار کنم و درآمد خوبی هم داشته باشم، اما با تمام اینها، اینجا را برای کار انتخاب کرده ام.
پیش از اینجا در آسایشگاه سالمندان کار میکردم. اگر قبلاً در آسایشگاه سالمندان کار نکرده بودم شاید تحمل اینجا سختتر میشد. آسایشگاهی که من در آن کار میکردم آسایشگاه معمولی نبود که بگوییم کسانی که مقداری مسن میشوند بخواهند بیایند آنجا. نه! یک بخشی داشت به نام درمان. در اتاق درمان کسانی حضور داشتند که تقریباً فقط یک مرحله از کسانی که میآورند اینجا جلوتر هستند. کسانی که در کما هستند یا افرادی که بیمارستانها قبولشان نمیکنند. حالشان وخیم است؛ آن قدر که گاهی تا آرنجت فرو میرود در زخم بسترشان و دچار تورمهای خاصی هستند. بوهای تعفنی از زخمهایشان بلند میشود؛ شرایطی که دارند را دیده بودم و ترسی از اینکه اینجا کار کنم نداشتم. اکثر مردههایی که اینجا میآورند چهرههاشان برایم آشناست.
اما کار در این جا حال و هوای خاصی دارد. چیزی است که تا اینجا نباشید نمی توانید بفهمید.
از چه زمانی برای کار در اینجا اقدام کردید؟ چه قدر مراحل پذیرش طول کشید؟
پرستو: یک سال و خردهای پیش اینجا ثبت نام کردم. خیلیها اینجا ثبت نام میکنند، اما هر کسی نمیتواند وارد شود. فقط فرم پر میکنند و میروند. شرایط خاصی برای پذیرش وجود دارد. هم اینکه متقاضیان باید بنیه قوی داشته باشند، هم از نظر روحی باید دارای شرایط خاصی باشند. از نظر مسائل شرعی و اطلاعات دینی نیز باید تسلط نسبی داشته باشند و دیدگاهی که دارند باید کمی خاص باشد.
اینجا هستند کسانی که یک سال است کار میکنند، اما هنوز است و هر از گاهی گزینش میشوند. هر از گاهی آزمون احکام برگزار میشود و خیلی توجه به این مسائل صورت میگیرد. آموزشهایی که اینجا داده میشود هم نشان از این توجه دارد. هر روز صبح که اینجا میآییم آموزش قرآن داریم. آموزههای معنوی داریم، مسائل شرعی برایمان باز میشود و اشکالاتمان در همه زمینهها مرتفع میشود.
برایم از روزهای اولی که به اینجا آمدید بگویید. حستان چه بود؟ در این چند روز چه تغییراتی کردهاید؟
پرستو: من قبل از اینکه اینجا شاغل شوم هر وقت دلم میگرفت میآمدم اینجا و از پشت شیشه به کار غسال ها و شستشوی اموات نگاه میکردم. دفعه اولی که آمدم از نظر روحی افسرده شدم. آن موقع در خانه سالمندان کار میکردم به همین دلیل از دیدن صحنهها وحشت نمیکردم، اما غصهدار میشدم. هم آن موقع و هم الان چیزی که بیشتر از همه مرا اذیت میکند دیدن مادر میت است. آن مادری که پشت شیشه ایستاده و میبیند که بچهاش را در مقابل چشمهایش میشویند خیلی سختی میکشد.
شاید بشود گفت دیدن بعضی صحنهها عادی شده، اما هر روز موردی پیش میآید که میتواند تکاندهنده باشد.
کار کردن در آسایشگاه را با کار در اینجا مقایسه کردید؛ اصلاً این دو قابل مقایسه هستند؟ کدام سختتر است؟
پرستو: نمی شود مقایسه ای از نظر سختی انجام داد، اما فکر می کنم روزهایی که در خانه سالمندان کار می کردم، روزهای سخت تری نسبت به اینجا بود. چیزی که در آسایشگاه سالمندان مرا اذیت میکرد این بود که این سالمندها از خانوادههای فوقالعاده مرفه بودند. حدوداً هفت هشت میلیون ماهانه هزینه میکردند و فکر میکردند چون این مبلغ را برای پدر و مادر هزینه میکنند بهترین فرزندان دنیا هستند، اما آن پدر و مادر بیشتر به محبت اینها احتیاج داشتند تا به پول و مراقبت.
خیلیهایشان ما را بغل میکردند و به یاد بچههایشان روی شانه مان گریه میکردند؛ برایم ناراحتکننده بود که وقتی همین پدر و مادر پیر وقتی میمیرند تازه عزیز میشوند.
برگردیم به زمان انتخاب شغل؛ خانواده تان با این که به این کار وارد شوید مشکلی نداشتند؟
پرستو: خانواده من بسیار مذهبی هستند و حتی از اقوام که فوت میکند، سعی میکنند خودشان او را بشویند و با این مسئله مشکل خاصی ندارند. شغل مرا هم به رسمیت میشناسند و از آن ناراحت نیستند.
فيلم علمي- تخيلي "پرومتئوس" فرضيههاي مربوط به خاستگاه انسان و روابط آن با موجودات فرازميني را مورد كنكاش قرار ميدهد. هرچند ممكن است اغلب افراد اين فرضيه را "موهوم و خيالي" پندارند، اما در اين فيلم نكات بسياري وجود دارد كه در واقع از لحاظ نمادين بيانگر باورها و فلسفههاي زرسالاران حاکم بر سیاست های پنهان جهان است. در این گزارش نگاهی اجمالي به جنبههاي آشکار و غیر آشکار فيلم پرومتئوس خواهيم داشت.
ادامه ای بر مجموعه «بیگانه» (Aliens) ؟
مجموعه بیگانه ها که در سال 1979 با کارگردانی اولین قسمت آن توسط ریدلی اسکات آغاز شد و در سالهای 1986، 92 و 97 میلادی توسط کارگردانان دیگری چون دوید فیچر و جیمز کامرون دنبال شد، پس از یک وقفه نسبتاً طولانی در سال 2012 توسط خود اسکات دوباره به پرده سینما بازگشت.
ریدلی اسکات در فیلم جدید خود با نام پرومتئوس داستان بیگانه ها را در زمانی بسیار قبلتر از آنچه در بیگانه یک شاهد بودیم، آغاز میکند. در طول سالهایی که بیگانه ها به بخشی از چارچوب اصلی ژانر علمی تخیلی در سطح جهان تبدیل شده بودند، تحلیلهای بسیاری درباره وجوه مختلف داستان فیلم ارائه شد.
اینکه این موجودات زشت و ترسناک و در عین حال بسیار هوشمند که از آسمان و فضا آمده اند چه منشأیی دارند؟ و اینکه چرا قصد دارند انسان را بیرحمانه از بین ببرند؟ پرسشهایی بود که در هیچ یک از قسمتهای اول تا چهارم بیگانه ها پاسخ روشنی نیافت اما همواره مورد توجه مخاطبان و منتقدان مجموعه بیگانه ها بود. نشانه هایی همچون حضور گربه نژاد ایرانی در سفینه، فسیل مرموز موجودات انسانوار غول آسا در ابتدای داستان، قرار داشتن منشأ خطر نابودگر در "آسمان"، "بیگانه" نامیده شدن موجودات ناشناخته و معنای سمبلیک حمله بیگانه ها که ابتدا به سر قربانی حمله میکنند و سبب قلبش را تسخیر می نمایند، همگی نشانه هایی بود که دیدگاههای متفاوتی را برای درک چیستی مضمنون چندگانه بیگانه مطرح ساخت.
پرومتئوس به عنوان جدیدترین حلقه از زنجیره بیگانه ها مضمون اصلی داستان را صریح تر بیان میکند و بسیاری از پرسشهایی را که در چهارقسمت پیشین وجود داشت پاسخ میدهد. اگر چه تعدد کارگردانها و فاصله زمانی میان قسمتهای چهارگانه بیگانه ها و فیلم پرومتئوس، پذیرش یک هدف مشترک برای تمام قسمتها را دشوار مینماید ولی یکدستی داستان و ارجاعات مکرر قسمتهای مختلف مجموعه بیگانه ها به یکدیگر در کنار حضور "دان اُبانون" و "رولاند شوست" که نویسندگان اصلی هر پنج قسمت فیلم و تهیه کننده برخی قسمتهای آنها هستند، تردیدی باقی نمیگذارد که بیگانه ها یک مجموعه یکپارچه و حساب شده است که هدف خاصی را دنبال می کند.
سایت تبیان در گزارشی به قلم نداسادات پاکنهاد وکیل دادگستری به وضعیت زنان خیابانی در جامعه ایرانی پرداخته است.
در این مطلب آمده است: «پیشاپیش به خاطر محتوای تاسف برانگیز این گزارش از خوانندگان فهیم پوزش میخواهیم اما چه میتوان کرد که پدیدههای فاسد و ضد ارزش اجتماعی را نمیتوان نادیده گرفت و انکار کرد. این روزها دیگر، کمتر کنار خیابان کلانشهرهایی همچون تهران، اصفهان و شیراز زنان خیابانی را میبینیم. نه اینکه نبینیم اما نسبت به گذشته، کمتر صحنه چانه زدن یک زن خیابانی با سرنشین یک خودروی سواری را کنار خیابان و بر سر قیمت مشاهده میکنیم. پس زنان و دختران خیابانی کجا رفتهاند؟ آیا دست از این کار برداشته و اصلاح شدهاند؟ پاسخ منفی است! این روزها باید زنان خیابانی را در خانههای تیمی فساد جستجو کرد. این روزها، مردانی به عنوان رابط در گوشه و کنار شهر حضور دارند که مشتریان هرزگی باید برای دسترسی به زنان خیابانی، ابتدا با این رابطها وارد مذاکره شوند.
قانون در مورد زنان خیابانی چه میگوید؟
روسپیگری یکی از حقیقتهای تلخ جامعه کنونی ماست که همیشه سعی میکنیم از آن کمتر صحبت کنیم و در ظاهر خود را گول بزنیم که از این مساله بیخبریم! ولی همه میدانند که حقیقت چیزی غیر از این است. اگر باور ندارید سری به شعبات مخصوص رسیدگی به پروندههای اینچنینی در دادگستری بزنید. به هر حال، این حقیقتی است که نمیتوانیم از آن فرار کنیم.
زنان خیابانی این روزها تبدیل به معضلی برای جامعه شدهاند اما این معضل در قانون، جرم محسوب نمیشود. زنان خیابانی بیمارانی هستند که باید برای آنها به دنبال درمان بود؛ همانند معتادان که اصولا افراد معتاد مجرم نیستند بلکه بیمارند. برای درمان این زنان صرف برخورد قانونی هم شاید حلال این مشکل اجتماع نباشد بلکه باید دنبال علل و ریشههای این معضل بود و با این ریشهیابی، موضوع را مفصل پیگیریکرد.
متاسفانه از نظر قانونی، قانونی که مختص این زنان باشد نداریم و اگر قرار باشد چنین زنانی را مجرم بدانیم و برای آنها مجازات تعیین کنیم باید به مواد 637 تا 641 قانون مجازات اسلامی که در مورد جرایم منافی عفت است استناد کنیم. ماده 637 اعلام میدارد: «هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل (بوسیدن و در آغوش کشیدن یکدیگر در مکانهای عمومی) یا مضاجعه (همبستری مرد با زن بدون آمیزش) شوند، به شلاق تا 99 ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراهکننده تعزیر میشود». در ماده 638 قانون مجازات اسلامی نیز آمده است: «هرگاه کسی علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر عمل به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد اما عفت عمومی را جریحهدار کند، تنها به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد».
بنابراین با توجه به اینکه قانونی تحت عنوان زنان خیابانی نداریم، در نتیجه نحوه برخورد با این افراد همانند همه مجرمانی است که مرتکب کار خلافی شده باشند. زنان خیابانی اگر مجرم هستند و تخلفی میکنند مثل عموم مجرمان، قانون برای آنها مجازات در نظر میگیرد و با آنها برخورد میکند؛ یعنی در صورتی که شرب خمر کردهاند یا دست به زنا زده باشند یا اگر عفت عمومی را جریحهدار کرده باشند، طبق قوانینی که برای همه پیشبینی شده تحت همان عنوان مورد پیگرد قرار میگیرند و اگر ثابت شود مرتکب خلافی شدهاند با آنها برخورد خواهد شد.
زنان خیابانی بازپروری شوند
ابتدا افراد به دلیل فقر و گاهی ارضای نیاز جنسی به این عمل روی میآورند ولی بعدها لذت جسمانی از بین میرود و آزار جنسی مطرح میشود. این افراد فکر میکنند وقتی در این مسیر قرار گرفتند باید ادامه دهند و نمیتوانند از این منجلاب خارج شوند. پس باید مکانی برای این افراد در نظر گرفته شود تا بازپروری شوند و سالم به جامعه برگردند. در این مکانها باید عواقب این کار و همچنین امراض مختلفی که ممکن است به آنها دچار شوند، برای این زنان تشریح شود. شاید این افراد در بدو امر نمیدانند چه عواقب خطرناکی در کمینشان است. باید از طرف دولت بودجهای برای این زنان در نظر گرفته شود تا فقر، آنها را به این عمل زشت وادار نکند.
آنچه مسلم است اینکه ما نسبت به این طبقه، نیازمند یکسری قوانین و کانونهای خاص هستیم و این به خاطر رفتار پرخطر آنها امری ضروری و اجتنابناپذیر است؛ البته وجود قانون خاص برای این طبقه به این معنا نیست که باید از زنان روسپی حمایت شود و این تعبیر خوبی نیست.
اینکه در حوزه تامین اجتماعی قانون حمایتی داشته باشیم که باعث شود زنان خیابانی تولید نشوند و به وجود نیایند را باید مطرح کرد؛ چنانکه در فصل سوم قانون اساسی که حقوق ملت مطرح میشود بحث حمایت از حقوق زنان مورد توجه قرار گرفته است اما باید قانونهایی داشته باشیم که از به وجود آمدن چنین طبقهای در جامعه جلوگیری و پیشگیری کند.
موضوع زنان روسپی به جرمانگاری جدید برمیگردد یعنی باید بین جرم زنا و جرم روسپیگری یک تفاوت اساسی قائل شویم و این به منزله حمایت از زنان روسپی نیست و به معنای وسیعتر، حمایت کردن از جامعه است.
در قانونهای حمایتی خلاءهای بسیاری داریم و قانون در این زمینه بسیار ضعیف بوده و این دغدغه بسیاری از اندیشمندان اجتماعی است که چرا قانونگذار ما موضع انفعالی به خود گرفته و منتظر است جرم به وقوع بپیوندد و بعد دنبال چارهاندیشی باشد.
زمانی که میگوییم حمایت از زنان خیابانی اتفاق بیفتد، این تنها به معنای نگاه حقوقی نیست و تمام بخشهای مختلف جامعه مانند بخش اقتصاد، خانواده و صدا و سیما وظیفه دارند دوره تبدیل یک زن و دختر بیگناه را به یک روسپی بررسی کنند و هر کس به اندازهای که بر عهدهاش است، مسئولیت قبول کند.
در زمینه حقوقی هم باید قبل از اینکه زن تبدیل به زن روسپی شود قانون حمایتی داشته باشیم. صرف مجازات نسبت به یک زن روسپی باعث نمیشود که او در آینده به سراغ جرم نرود و پیشگیری در زنان روسپی تنها با مجازات صورت نمیگیرد.
امید است در دولت تدبیر اصولی از قانون اساسی که به حقوق زنان اختصاص داده شده است به طور جدی پیگیری شود تا با کاهش عوامل روسپیگری یک گام در جهت مبارزه با این معضل اجتماعی (زنان خیابانی) برداشته شود.
جهت دانلود محاسبات فني تخصصي دي 92 كليك كنيد.
جهت دانلود محاسبات فني تخصصي خرداد92 كليك كنيد.
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي شهريور 92 .
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي شهريور91 .
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي شهريور 90 .
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي دي 90.
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي دي 91.
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي خرداد91.
دانلود سؤالات وپاسخنامه محاسبات فني تخصصي خرداد90.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب شهريور92.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب شهريور 91.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب شهريور90.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب دي 92.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب دي 91.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب دي 90.
دانلود سؤالات رسم مدل وقالب خرداد92.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب خرداد91.
دانلود سؤالات وپاسخنامه رسم مدل وقالب خرداد90.
دانلود سؤالات اصول متالورژي شهريور 92.
دانلود سؤالات وپاسخنامه اصول متالورژي شهريور91.
دانلودسؤالات وپاسخنامه اصول متالورژي شهريور90.
دانلود سؤالات وپاسخنامه اصول متالورژي دي 92.
دانلود سؤالات وپاسخنامه اصول متالورژي دي 91.
دانلود سؤالات وپاسخنامه اصول متالورژي دي 90.
دانلود سؤالات وپاسخنامه اصول متالورژي خرداد92.
به گزارش مشرق، یکی از نقصهای بزرگ گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید، مشکلی است که اصطلاحاً به آن باتری خوری میگویند. این مشکل باعث میشود فرد استفاده کننده از گوشی در بسیاری از مکانهایی که شرایط برای شارژ مجدد گوشی را ندارد مجبور به خاموش کردن گوشی شود. مخصوصا در سفر که امکان شارژ مجدد به راحتی فراهم نیست این موضوع می تواند مشکلات عدیدهای بوجود آورد. در این شرایط علاوه بر خارج شدن از شبکه، گوشی نیز به دلیل خاموش و روشن شدنهای متعدد به مشکلاتی دچار میشود.
در اینجا برای شما تعدادی نرمافزار مدیریت باتری گوشی قرار دادهایم که علاوه بر بالا برن زمان استفاده از گوشی، عمر باتری را نیز افزایش میدهند.
Deep Sleep Battery Saver Pro
با برنامه Deepsleep battery saver می توانید از باتری گوشی خود محافظت کنید. این برنامه در حالت WiFi شبکه ۳G را خاموش می کند، برنامه هایی که در حالت Background هستند را متوقف می کند، برنامه هایی مانند فیسبوک، گوگل سرویس و … که بدون کار فعال هستن را غیر فعال می کند، که همه این عملیات باعث صرفه جویی در مصرف باتری و افزایش عمر آن می شود.
این برنامه طوری طراحی شده است که بعد از کم شدن باتری گوشی به طور خودکار پروفایل شارژ بهینه فعال می شود، که در این صورت برنامه عملیاتی مانند کم کردن نور صفحه، روی سکوت قرار دادن گوشی، غیر فعال کردن اینترنت و… را انجام می دهد. همچنین برنامه هایی که باعث کم شدن شارژ باتری می شود توسط Deep Sleep Battery Saver Pro بسته می شوند، که توسط این روش به طور چشم گیری عمر باتری شما زیاد می شود. این برنامه دارای ۵ نوع پروفایل از پیش تعریف شده است. همچنین شما نیز می توانید پروفایل هایی به سلیقه خود بسازید تا در شرایط مختلف بتوانید از آن استفاده کنید.
دانلود
GreenPower premium
نرم افزار دوم GreenPower premium است که دارای کارآیی های بسیار خوبی است.
این نرم افزار ابتدا مصرف باتری در گوشی شما را بررسی میکند و با بهینه کردن مصرف، شارژ را مدت بیشتری قابل استفاده میکند. برای مثال اگر صفحه نمایش شما قبلا ۵۰ درصد باتری مصرف میکرد، این نرم افزار مصرف آن را به کمتر از ۲۵ درصد کاهش میدهد.
دانلود
Snapdragon BatteryGuru یکی از بهترین نرم افزارهای افزایش عمر باتری است که برای کاربران گوشی و تبلت های با پردازنده اسنپ دراگون که ساخت شرکت کوالکام می باشد طراحی شده و می تواند گوشی هوشمند شما را مجبور کند تا برنامه های مختلف برطبق عادات شما رفرش شوند و نه براساس زمان بندی خودشان.
همچنین این برنامه با مدیریت WiFi عمر شارژ بیشتری را به گوشی شما می دهد. از ویژگی های این برنامه می توان به افزایش طول عمر شارژ باتری به طور قابل قبول، عملکرد کاملا درست و تست شده توسط سازندگان و محیطی ساده و کاربرپسند اشاره کرد.
دانلود
GO Battery Saver
GO Battery Saver یک نرم افزار کاربردی و قدرتمند در زمینه کاهش مصرف باتری اسمارت فون ها و تبلت ها می باشد. این برنامه با مدیریت بخش های مختلف گوشی می تواند مصرف باتری را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
همچنین این نرم افزار برای مصرف بهینه از باتری قادر است در هنگام خاموش بودن صفحه نمایش اقدام به خاموش کردن سرویس وای فای یا بلوتوث کند. از وِیژگی های این برنامه می توان به دسترسی سریع به نمودار مصرف باتری، دارا بودن ویجت اختصاصی، پشتیبانی از قابلیت Charging Maintenance برای فرایند شارژ بهینه و میحطی زیبا و کاربرپسند اشاره کرد.
دانلود
Easy Battery Saver
Easy Battery Saver برنامه برای بهینه سازی مصرف باتری است که توسعه دهندگان آن در تلاش هستندکه بتوانند محیطی ساده با قابلیت های بالا برای کاربران طراحی کنند که در هر نسخه شاهد چنین تغییراتی هستیم. آیا گوشی شما همواره به شارژ شدن، حتی یکبار در روز، نیاز دارد؟ آیا در مواقعی که به تلفن احتیاج دارید باتری آن تمام شده و خاموش می شود؟ با Easy Battery Saver باتری را ذخیره کرده و با افزایش طول عمر آن، تجربه ای تازه از کار با تلفن داشته باشید.
حالت های مختلفی در برنامه برای کنترل مصرف باتری وجود دارد. حالت General Saving با تنظیم برنامه خواب سیستم، میزان نور نمایشگر، کنترل شبکه های متصل به گوشی و … مصرف باتری را کاهش می دهد. حالت Intelligent Saving هشت شیوه جهت کنترل دارد که بطور هوشمند اجرا می شوند و باتری را بیشتر از حالت General ذخیره می کنند. حالت Super Power Saving گوشی را تا تا زمان ممکن به استندبای می برد و نگرانی شما را نسبت به از دست دادن باتری برطرف می کند. در حالت Advanced Customized تنظیمات را می توانید به دلخواه وارد کرده و ذخیره باتری را مناسب با سلیقه خود داشته باشید. حالت Normal هیچ کاری برای افزایش عمر باتری انجام نداده و روال معمول، در گوشی طی می شود. در این نسخه مشکل قسمت راهنمای برنامه و مشکل خطای وجود عدم فضای کافی به طور کامل برطرف شده است.
دانلود
نتیجه گیری اخلاقی :
خانم ها زود قضاوت نکنند و حتی با وجود بدیهی ترین نشانه های خیانت باز هم اعتماد خودشون رو نسبت به شریکشون از دست ندهند شاید همه این نشانه ها یک نمایش بیشتر نباشد!
بی بندوباری زن متاهل به قتل وحشتناک او منجر شد.مرد مسلمانی به نام جهانگیر نظر معروف به “جبین” همسر بی بندوبار خود را را با ۱۹ ضربه چاقو در اواخر ساعات شب ۱۹ اوریل از پای دراورد.فرخنده یونس ۳۰ ساله شبانه به منزل یکی از دوستان به پارتی شبانه می رود.شوهرش جهانگیر هنگامی که به […]
قاضی پرونده جان جونز می گوید جبین در کشور غربی بزرگ شده است و با مد زندگی غرب اشنایی کامل داشته به خانمش اجازه شرکت در پارتی را داده است و خودش هم از این مساله اگاه بوده است که در پارتیهای شبانه خانم ها با سر و وضع نامناسب حضور پیدا می نمایند پس این دلیل موجهی در خصوص قتل همسرش نمی تواند باشد.نحقیقات بیشتر در خصوص این پرونده ادامه دارد.
حدود هشت سال پیش و در آستانه جام جهانی 2006 آلمان یک زن ایرانی مقیم آلمان با نام سمیرا سمیعی با این ادعا که همسر دوم مهدی مهدوی کیاست غوغایی را در رسانه های ایرانی به پا کرد. البته این ماجرا خیلی زود فروکش کرد اما با گذشت هشت سال از این اتفاق در حالی که مهدوی کیا زندگی بی حاشیه و آرامی را در کنار همسر و دختر 14 ساله خود می گذراند یک روزنامه ورزشی اقدام به گفت و گو با سمیرا سمیعی کرده است.
البته این روزنامه ورزشی ید تولایی در دخالت و سرک کشیدن به خصوصی ترین زوایای زندگی فوتبالیست ها دارد از جمله ماجرای تولد دختر ناخواسته یکی از فوتبالیست های مشهور گرفته تا ..... به هر حال گفت و گو با سمیرا سمیعی بسیار تامل برانگیز است.
اینکه جمله او مبنی بر اینکه " ماجرای من و مهدوی کیا هشت سال پیش تمام شد" تیتر یک این روزنامه ورزشی شود چه دلیلی می تواند داشته باشد جز حاشیه سازی برای یکی از بااخلاق ترین اسطوره های ورزشی ایران. زنی که هشت سال پیش در رسانه های ورزشی و حتی غیر ورزشی ایرانی غوغایی به پا کرد سر و کله اش دوباره پیدا شد همانطور که هشت سال پیش نیز در آستانه جام جهانی 2006 نیز ناگهانی آمد. او با کدام ارتباط خیلی راحت با رسانه ها صحبت می کند همانطور که هشت سال پیش به تیتر یک روزنامه ها تبدیل شد؟! بعید نیست این روزنامه ورزشی چندی دیگر به سراغ "کاملیا انتخابی فرد" برود و خاطرات شیرین او با آقای (...) را دوباره بازگو کند!
دانلود رایگان قسمت ۸ سری دوم سریال ستایش با لینک مستقیم
دانلود سری دوم سریال ستایش قسمت هشتم با کیفیت عالی و حجم کم
دانلود قسمت هشتم سریال ستایش سری دوم
کارگردان: سعید سلطانی
ژانر: اجتماعی
سال تولید: ۱۳۹۲
بازیگران: داریوش ارجمند، نرگس محمدی ، مهدی سلوکی ، سیما تیرانداز، حدیث میرامینی، امیرمحمد زند، رامسین کبریتی
خلاصه داستان ۸ و لینک دانلود و در ادامه مطلب برای اعضا
این کارگردان زن سینمای ایران درباره سفر به هند نیز از برقراری دوباره این حس مشترک گفت و یادآور شد: در تعداد چشمگیری از جشنوارههای مهم هند از جمله گوآ، چنای، کرالا، بمبئی و... که جشنوارههای درجه یک این کشور هستند، از فیلم استقبال بینظیری شد و طولانیترین صفهایی که شکل میگرفت، برای این فیلم بود. در سکوت حین اکران فیلم در سالنهای هند، جو سنگینی دیدم و بغض دختران و زنان هندی را میدیدم که تعداد بالایی از آنها، شخصاً این تجربه تلخ را داشتند و حین نمایش فیلم چه رویارویی با خودشان داشتند!
پس از یکی از اکرانها، آقایی گوشه مانتوی مرا گرفت و بوسید و گفت این فیلم برای سینمای هند، حکم جواهر را دارد و از وقوع این اتفاقات در بستر برخی خانوادههای هندی صحبتهایی کرد که از بحرانی بودن شرایط جامعه هند حکایت داشت.
درخشنده درباره اکران جهانی آخرین فیلمش توضیح داد: به واسطه حس مشترکی که اشاره کردم و مضمون جهانی فیلم، در اکرانهای بینالمللی با استقبال وسیعی روبهرو شدم؛ اما واقعاً تا چه اندازه میتوان یکتنه در این میدان پیش روم؟ در این باره با مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد رایزنی کردم، ولی تاکنون کاری نشده است. رایزنیهای فرهنگی نیز به هفتههای فیلم بسنده میکنند و پیگیر اکران فیلمهای ایرانی در کشورهای هدف نیستند و واقعاً هفتههای فیلم، اتفاق بزرگی برای سینمای ایران نیست و ایجاد ذائقه تازه نسبت به سینمای ایران در مخاطب خارجی نمیکند.
در سالهای اخیر، بسیاری از کشورها از جمله کره و ژاپن توانستند ذائقه مخاطب ایران را نسبت به آثارشان حساس کنند؛ اما متأسفانه ما در این زمینه نتوانستیم عمل کارآمدی داشته باشیم؛ ای کاش در این زمینه شاهد برنامهریزی راهبردی بودیم!
این کارگردان درباره تازهترین اثرش گفت: «خانم، مال معرفی کنید»؛ لحن جدی درباره طلاق و مهریه دارد و پس از گذراندن مراحل تحقیق، سناریویاش در مراحل تکمیلی است. به هر حال این درد بزرگی است که از هر ده ازدواج، هفت مورد منجر به طلاق میشود و پایههای خانوادههای ایرانی تا این حد سست شده است.
کیانیان سخنانش را با این جملات آغاز کرد که همیشه به فکر این بودم که چرا مردم این قدر از فردین، ناصر ملک مطیعی و بهروز وثوقی یاد می کنند و چرا مرتب دنبال اخبار و اطلاعات از اینان هستند! اما از اینجا به بعد به ناگاه مجری برنامه با لحنی کاملا اضطراب آلود گفت جناب کیانیان بهتر است که سوال مسابقه پیامکی را ببینیم! صدالبته که این رفتار غیرحرفه ای تعجب کیانیان را به همراه داشت اما او باز هم بر خود مسلط شد و فقط با نگاهی جواب بی احترامی مجری را داد!
شبکه ایران در ادامه نوشت: اوضاع و احوال اقتصادی تلویزیون بر کسی پوشیده نیست؛ رسانه ملی که زمانی به واسطه عملکرد درست و حساب شده در پرداخت مبالغ قراردادها حتی وسواسی ترین کارگردانان و بازیگران سینما را وسوسه میکرد که به سمت تلویزیون بیایند این روزها به دلیل عملکرد نادرست و بی توجهی فراوان به علاقمندیهای مخاطب روزبروز در حال از دست دادن اسپانسرهای تجاری خود است و کار به جایی رسیده که تهیه کنندگان صاحب نام نیز کار در شبکه خانگی را به فعالیت در تلویزیون ترجیح می دهند.
به گزارش شبکه ایران اما در همین اوضاع آشفته هم به جای آن که خردگرایی در دستور کار قرار گرفته و سعی در تولید برنامه هایی شود که کمترین توهین را به مخاطب روا می دارند به ناگاه می بینی در یک برنامه زنده فرهنگی سخنان مهمان قطع می شود تا مبادا از دو بازیگر مطرحی که همه جرمشان حضور در فیلمفارسیها بوده سخنی گفته شود.
چند شب پیش رضا کیانیان مهمان برنامه «کارنامه» شبکه چهارم سیما بود و سعی کرد در این برنامه درباره دلایلش برای فعالیتهای نگارشی و عرضه کتابهایی مانند «ناصر و فردین» ، «شعبده بازیگری» و «بازیگری در قاب» صحبت کند. اما نکته جالب اینجا بود که وی تا خواست درباره چرایی گفتگوهایش با ناصر ملک مطیعی و محمدعلی فردین و انتشار آنها در قالب یک کتاب حرف بزند مجری برنامه صحبتهایش را قطع کرد و از مخاطبان خواست سوال پیامکی برنامه را بشنوند.
تا صحبت به فردین، ناصر و بهروز رسید مجری رفت سراغ پیامک
کیانیان در این بخش سخنانش را با این جملات آغاز کرد که همیشه به فکر این بودم که چرا مردم این قدر از فردین، ناصر ملک مطیعی و بهروز وثوقی یاد می کنند و چرا مرتب دنبال اخبار و اطلاعات از اینان هستند! اما از اینجا به بعد به ناگاه مجری برنامه با لحنی کاملا اضطراب آلود گفت جناب کیانیان بهتر است که سوال مسابقه پیامکی را ببینیم! صدالبته که این رفتار غیرحرفه ای تعجب کیانیان را به همراه داشت اما او باز هم بر خود مسلط شد و فقط با نگاهی جواب بی احترامی مجری را داد!
چرا هر چی آدم بد در فیلمها و سریالهای تلویزیونی است باید اسمش فارسی باشد و هر چه آدم خوب اسم عربی دارد
همه فکر می کردند این رفتار به تغییر رویه کیانیان منجر شده و او از صراحتش در بخشهای بعدی برنامه بکاهد اما جالب اینجا بود که او در ادامه هم رفت به سراغ سوژه های متفاوتتر برای صحبت کردن. مثلا در جایی گفت: «نمی دانم چرا هر چی آدم بد در فیلمها و سریالهای تلویزیونی است باید اسمش فارسی باشد و هر چه آدم خوب اسم عربی دارد. این قانون مدیران تلویزیون است. همان طور که می گویند حجاب باید بیشتر از تلویزیون رعایت شود و ما می گوییم چشم اما چرا قانونی در سریالها نمی گذارند که آدم خوبها کتاب بخوانند؟ یا در خانه آدمهای خوب کتابخانه باشد.»
متلک غیرمستقیم به «هفت»
کیانیان بدون ذکر نام برنامه «هفت» ادامه داد: «چرا در برنامه های گفتگومحور که معمولا 11 یا 12 شب به بعد هم روی آنتن میروند از کتابخانه به عنوان ابزاری برای طراحی دکور استفاده نمی شود و به جایش یک میز عجیب و غریب می شود دکور برنامه؟»
به جای واژه جنگ جهانی دوم بنویسید دفاع مقدس جهانی دوم!!!
شیوه ممیزی آثار ادبی در سالهای اخیر هم از گزند انتقادات کیانیان در امان نماند و او با ذکر خاطره ای از احمد طالبی نژاد گفت: «در سالهای اخیر کتابها را به صورت سی.دی درآورده و سپس به شیوه ای کاملا مکانیکی به ممیزی آن می پردازند. به این ترتیب که با یک برنامه نرم افزاری یک سری کلیدواژه خاص را در کل کتاب جستجو کرده و سپس براساس این کلیدواژه ها به ممیزی می پردازند. اخیرا احمد طالبی نژاد کتابی را ارائه داده بود برای ممیزی به اداره نظارت که در اصلاحیه آن آمده بود به جای واژه جنگ جهانی دوم بنویسید دفاع مقدس جهانی دوم! چرا؟ چون ممیزی کاملا مکانیکی انجام شده بود.»
طعنه به آنها که مثل حامد بهداد عاشق براندو هستند
کیانیان در بخشی از گفتگویش هم بدون اشاره به نام بازیگرانی مثل حامد بهداد که عاشق مارلون براندو هستند از این گفت که برخی مرتب می گویند الگوی ما مارلون براندو است اما نمی دانند براندو بازیگری غریزی است. وی گفت:«مرتب می گویند الگوی ما براندو است اما براندو بازیگری غریزی بود و غریزی بازی کردن یعنی محدودیت در یک قفس. یعنی بازی براندو هیچ وقت از حدی فراتر نمی رود.»
عشق به اون صورتی که در بین پسرها و دخترهای جوان رواج داره بیشتر یه سوء تفاهم و توهم است که ناشی از احساسات تند وزود گذر دوران بلوغه درست مثل تندبادها و رگبارهای بهاری.
نمونه اش همین ماجرای تاسف برانگیز سمیه و شاهرخ که در زمستان 1375 رخ داد و مدتها نقل محافل آن زمان بود. حالا بعد از گذشت 17 سال از آن ماجرا آن دو نوجوان 16 ساله 33 ساله شده اند. سمیه دو بار ازدواج کرده و تو ایران زندگی می کنه و شاهرخ هم به خارج از کشور رفته! جالبه و تعمق بر انگیز که این دو که اینگونه لیلی و مجنون وار عاشق هم بودند بعد از آزادی از زندان هر کدام راه خود را رفتند و با هم ازدواج نکردند!
بازخوانی این ماجرا را به همه نوجوانان و جوانان ایرانی که شاید اون موقع به دنیا نیومده بودن و یا سن کمی داشتن توصیه می کنم ماجرایی بس عبرت انگیزه:
امروز داشتم مطلبی رو ترجمه می کردم که نمی دونم چطور بیاد ماجرای جنایی سمیه شاهرخ و سمیه افتادم با استفاده از اطلاعاتی که از اونها روی اینترنت بود این مطالب رو نوشتم چهره سمیه هنوز در ذهنم هست و خیلی مایل بودم عکس فعلی اش رو هم ببینم ....
روز 16 دیماه 1375 ناگهان خبری تمام روزنامه ها را منفجر کرد: قتل در خیابان گاندی تهران. دختر و پسر 16 ساله ای که بعد از سرخوردگی عشقی دست به جنایتی مرگبار زدند و سرانجامی تلخ پیدا کردند.
جامعه يهودي و صهيونيستها دوست ندارند که پرده از همکاري آنها با نازيها برداشته شود چرا که اين با هولوکاستي که مردم را وادار به پذيرش آن کردهاند، تعارضي جدي دارد.
از جمله نيرنگ هاي اساسي موجود در گفتمان تحليلي غرب اين است که پديدهاي را از شکل و شمايل انساني و فرهنگي آن تهي و در مقابل آن را صرفا به نوعي حادثه يا امري بديهي تبديل ميکنند در نتيجه جهان غرب قادر است هر گونه معنايي را که خود بخواهد بر اين پديده مترتب ساخته آن را آنطور که خود ميخواهد تفسير نمايد.
امروزه با پديدهاي نظير فساد در حکومتهاي جهان سوم بويژه در آفريقا و جهان عرب، اين چنين برخورد مي شود. لذا در روبه رو شدن با اين پديده و بررسي آن، نقش عناصر ديگر نظير حمايت جهان غرب از اکثر اين حکومتها و همچنين رشوههايي که جهان غرب و شرکت هاي بزرگ وابسته به غرب به سران برجسته حاکم در کشورهاي جهان سوم پرداخت ميکند، به کلي از جانب غربي ها ناديده گرفته مي شود. فساد که در اصل پديده اي اجتماعي ،سياسي است و تا حد زيادي محصول تمدن غرب است، به دروغ از جانب غربيها، تلقين ميشود که
اين پديده از طرف جهان سوميها برخاسته و ارتباطي ناگسستني با آن دارد؛ چرا که از منظر غربيها، جهان سوميها به ارزش هاي دموکراسي غربي چندان پايبند نبوده و اين باعث بوجود آمدن فساد در ميان آنان شده است!!
از ديگر پديدههايي که مي توان از نيرنگهاي غرب دانست چيزي به نام "تروريسم اسلامي" است. غربيها تروريسم را به دين اسلام نسبت ميدهند در حالي که پديده تروريسم نيز محصول خود غربيهاست. فتنه و آشوب نيروهاي آمريکايي در عراق و افغانستان؛ حمايت روز افزون از برخي حکومتهاي فاسد عربي؛ حمايت بيدريغ از رژيم اشغالگر صهيونيستي و ظلم و ستم مداوم بر مردم مظلوم فلسطين؛ تنها اندكي از دخالتهاي غرب در خاورميانه است.
سپس تعريف خود از تروريسم را گسترش داده و مقاومت قانوني مردم - فرق نميکند در کجا باشد فلسطين، عراق، افغانستان يا هر جاي ديگر- در برابر نفوذ استعماري امريکا درمسائل مربوط به جهان عرب را بر نميتابد و با همكاري حكومتهاي فاسد عربي و ديگر هم پيمانان خود، به بهانه مقابله با تروريسم -ببينيد مقاومت مردم را تروريسم مي دانند- به سرکوب مقاومت مردم ميپردازند.
جهان غرب پديده "کشتار يهوديان " اروپا بدست نازيها را که از آن به "هولوکاست" تعبير ميکند، دست مایه چنین رفتاری قرار میدهد. به جاي اينکه به بررسي صحت اين پديده در چارچوب تمدني غرب بپردازند، مردم را به اعتقاد قلبي داشتن به اين پديده وادار کرده و آن را به باور غير قابل تغييري تبديل کردهاند كه كسي جرأت بررسي موشكافانه و دقيق آن را نداشته باشد.
اگر هم جهان غرب بخواهد به بررسي صحت کشتار يهوديان به دست نازيها بپردازد نبايد کشتار ميليونها انسان به دست تمدن غربي را فراموش كند.
(از جمله مي توان به کشتار ساکنان اصلي امريکاي شمالي، استراليا و نيوزلند، کشتار ميليونها آفريقايي طي روند به بردگي كشيدن ميلونها نفر از آنها، کشتار ساکنان اصلي کونگو به دست استعمارگران بلژيکي، کشتار ميليون ها جزائري بدست استعمار فرانسي كه تنها اندكي از جنايات تمدن غرب عليه بشريت است، اشاره كرد)
ادعاي کشتار آلمان نازي عليه يهود دورنگ متضاد به خود گرفته است: سياه و سفيد. نازيهاي آدم کش و يهوديان قرباني!! براي اين کشتار ادعايي، قداستي بزرگ جعل كردهاند؛ گويي که حق مطلقي است که هيچ باطلي به آن راه ندارد و قابل مقايسه با هيچ پديدهي ديگري نيست. گويي که هيچ کشتار ديگري – اگر واقعيت داشته باشد كه ندارد- مثل اين از ابتداي تاريخ به وقوع نپيوسته است و تنها همين يك كشتار وجود دارد و آن هم عليه يهود است. اينجا است که قوانين سختي عليه کساني که در کشتار يهوديان ترديد ايجاد ميكنند، وضع شده است.– اين در حالي است که هيچ قانون مشابهي براي مجازات کساني که در وجود خدا يا حتي ارزشهاي ثابت و مطلق اخلاقي شک ميکنند و همجنسبازي و سقط جنين را مشروع جلوه ميدهند، وجود ندارد-
به نظر ميرسد بايد اين رويکرد تنگنظرانه به قضيه کشتار يهوديان که به کسي اجازه تحقيق وبررسي در اين موضوع را نميدهد، کنار زد و آن را در چارچوب سياسي و تمدني غرب مطرح نمود؛ قداست را از آن برداشته و اين مسالهي انساني – تاريخي را آشكارا تبيين نمود. لذا نبايد تفاوتي بين اين پديده با پديدههاي مشابه ديگر قائل شد و نبايد تک بعدي - يکي قاتل و ديگري مقتول - به اين مساله نگاه کرد.
برای دانلود آهنگ رویا به باور می رسه
در فیلم "خواب زدهها” که یک کمدی عاشقانه است بازیگرانی چون فرهاد اصلانی، شقایق فراهانی، اکبر عبدی، صابر ابر، ساره بیات و… بازی میکنند.
آیه 37 سوره ق :
"إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ"
این آیه در حزب چهار جز بیست و شش قرآن مجید قرار دارد.
سوره ق، سوره پنجاهم قرآن کریم می باشد. این سوره مکی است و 45 آیه دارد.
ترجمه الهی قمشه ای آیه 37 سوره ق :
"در این هلاک پیشینیان پند و تذکر است آن را که قلب هوشیاری داشته باشد یا گوش فرا دهد و توجه کامل کند و گواهی دهد."
این آیه در حزب چهار جز بیست و شش قرآن مجید قرار دارد.
سوره ق، سوره پنجاهم قرآن کریم می باشد. این سوره مکی است و 45 آیه دارد.
(ان فی ذلک لذکری لمن کان له قلب او القی السمع و هو شهید): (همانا دراین امر تذکری است برای هر کس که فهم داشته و گوش فرا دهد و حاضر باشد)
ما چون حسّ احتیاج به دنیا نمودیم و آن را سرمایه حیات و سرچشمه لذات دریافتیم، در توجّه به آن حاضر و در تحصیل آن مىکوشیم. اگر ایمان به حیات آخرت پیدا کنیم و حسّ احتیاج به زندگانى آنجا نماییم و عبادات و خصوصاً نماز را سرمایه تعیّش آن عالم و سرچشمه سعادت آن نشئه بدانیم، البته در تحصیل آن کوشش مىنماییم، و در این سعى و کوشش زحمت و رنج و تکلّف در خود نمىیابیم، بلکه با کمال اشتیاق و شوق دنبال تحصیل آن مىرویم و شرایط حصول و قبول آن را با جان و دل تحصیل مىکنیم.
الناز شاکردوست بازیگر سینما که این روزها مشغول بازی در فیلم سینمایی «تابو» به کارگردانی خسرو معصومی است، مدتی قبل در جریان ضبط سکانسی از این فیلم که قرار بود در آن صحنه غرق شدن شخصیت زن فیلم با نام بهار با بازی او ضبط شود، نزدیک بود به راستی در دریا غرق شود.
به گفته امیر گرجی جانشین تولید فیلم «تابو» در این سکانس بهار بعد از دعوا با پدرش به دریا میزند اما از آنجا که این صحنه خیلی ناگهانی به ذهن خسرو معصومی رسیده بوده، پیشگیریهای لازم انجام نشده بود. به این دلیل که بهار در فیلمنامه قصد خودکشی دارد و شنا هم بلد نیست، شاکردوست مجبور بوده تا میانههای دریا در حالی که شنا نمیکند پیش برود اما موجی بلند باعث میشود او زیر آب برود و...
شاکردوست هفته گذشته در گفتگوی تلفنی با برنامه «پرانتز باز» رادیو نمایش که به سردبیری و تهیهکنندگی مارال دوستی روی آنتن میرود، برای اولین بار این واقعه را با جزئیات شرح داد:
قرار بود آنقدر در دریا پیش بروم که کسی مرا نبیند
وی گفت: در حال حاضر صدای من را از میانکاله استان مازندران میشنوید. این اتفاق به این صورت بود که ما صحنه فیلمبرداریمان یعنی لوکیشن ما کنار دریا، نزدیک یک کشتی به گل نشسته به نام میانکاله بود. آن روز قرار بود ما صحنه خودکشی دختر فیلم به نام بهار را بگیریم که نقشش را من بازی میکنم. بعد از این که در سکانسی دعوای سختی با پدرم یعنی کسی که نقش پدرم را بازی میکند، داشتم، قرار بود به دریا رفته و در دریا آنقدر پیش بروم تا جایی که کسی من را نبیند.
به گردابی افتادم که چهار نفر را کشته بود
شاکردوست افزود: در انتها هم به سمت راست بروم؛ یعنی آن جایی که این کشتی به گل نشسته و نتیجه اینکه از دید دوربین مخفی بمانم. اما هیچ کدام ما نمیدانستیم این کشتی به گل نشسته در انتهای پاشنه خودش پروانهای دارد که این پروانه هنوز کار میکند و باعث میشود که آب در گرداب جمع بشود، هر چیزی را که نزدیکش میشود ببلعد و تاکنون چهار نفر پیش از این، به همین شکل غرق شدند.
نیروی آب فراتر از توانم بود
این بازیگر ادامه داد: داستان همان طوری که برنامهریزی کرده بودیم پیش رفت، من آنقدر شنا کردم که از دید دوربین مخفی ماندم و در گوشه راست کشتی منتظر ماندم و شروع کردم با پا شنا کردن. ناگهان احساس کردم که نیروی زیادی دو پایم را به سمت پایین میکشد. من با اینکه شناگر خوبی هستم، با تمام قدرت فقط دست و پا میزدم. مدام سعی میکردم شنا کنم تا مقاومت کرده باشم چرا که نیروی آب زیادتر از توان من بود.
حلالم کن که نتوانستم برایت کاری کنم
شاکردوست دنباله حادثه را اینگونه شرح داد: نکته دیگر این که این اتفاق همان زمانی بود که برف زیادی آمده بود. هوا بسیار زیاد سرد بود و از جایی به بعد سردی آب اجازه نمیداد که قلب من خون را پمپاژ کند. تمام بدن من سِر شده بود و من تمام تلاشم را برای زنده بودن میکردم. دقیقا در لحظههای آخر حتی یکی از بچههای صحنه که تا نزدیکی من آمده بود با صورتی گریان گفت: حلالم کن خانم شاکردوست، نتوانستم برایت کاری کنم...
ادامه مطلب و عکس ها برای اعضا
گزارش ویژه - جیمز کامرون کارگردان فیلم هایی چون Avatar و Terminator طی صحبتهایی بیان داشته که قصد دارد مانگای Battle Angel Alita را به پردهی سینماها بیاورد و آغاز این پروژه را ۴ سال دیگر اعلام کرده است.
کامرون در کنفرانس مکزیکوسیتی به حضار اعلام کرده این پروژه که سالها تصمیم ساختهش را داشته در سال ۲۰۱۷ بعد از اینکه مراحل تولید دو فیلم بعدی Avatar پایان یافت، آغاز میکند. او در ادامه متذکر شد که این پروژه با تمرکز بر بسط و گسترش داستان و شخصیت پردازی به تکنولوژی جدیدی بالاتر از Avatar نیاز خواهد داشت.
این مانگا توسط Kishiro Yukito خلق شده و سال ۱۹۹۰ در مجله Business Jump انتشارات Shueisha به چاپ رسیده است. سری این مانگا ۵ سال بعد از خلق آن به پایان رسید. تمرکز داستان حول دختر سایبرگی است که در زبالهدانی شهر پیدا میشود و تنها خاطراتی جزئی را از زندگی قبلیش بیاد میآورد، او در ادامه به مبارزه با جرم و جنایت میپردازد.
شش سال پس از پایان یافتن مانگا، Kishiro با اعلام اینکه از خط سیر مانگای اصلی ناخرسند بوده این مانگا را با نام Battle Angel Alita: Last Order احیا میکند و در آن قسمتهای پایانی مانگای اصلی را باز نویسی میکند. اینکه کامرون در نظر دارد به خط اصلی این مانگا وفادار باشد یا این که تغییراتی را در آن لحاظ کند، هنوز مشخص نیست.
بررسی کلی این مانگا
قبل از اینکه به بررسی این مانگا بپردازم لازم است که برخی از اصطلاحات را توضیح بدم:
مانگا – Manga: واژهای است که به کمیک بوکهای ژاپنی اطلاق میشود.
انیمه: به انیمیشنهای ساخته شده در ژاپن گفته میشود و فرقی بین دو بعدی یا سه بعدی بودنشان نمیکند، گرچه شاید به غلط برخی این واژه را مختص انیمههای دو بعدی ژاپن میدانند.
OVA: انیمههای که پخش اولیهی آنها مانند سایر انیمهها، تلویزیونی نیست و منحصراً به صورت DVD منتشر میشوند.
کانجی: الفبایی تصويري كه درقرن پنجم و ششم از چين وارد ژاپن شده و قريب به ۲۰۰۰ حرف مي باشد.
Battle Angel Alita که در ژاپن به نام Gunm شناخته میشود (銃夢 - Ganmu واژهای مرکب از دو واژهی"Gun" و onyomi که در کانجی ژاپنی معنی "رویا" را میدهد است) ، سری مانگایی است که توسط Kishiro Yukito در سال ۱۹۹۰ خلق شده و در مجلهی Business Jump انتشارات Shueisha به چاپ رسده است.
دو جلد از نه جلد این مانگا تبدیل به دو قسمت OVA انیمهای گشته، که ADV Films در آمریکای شمالی با نامBattle Angel و Manga Entertainment در انگلستان و استرالیا با نام Battle Angel Alita آن را منتشر کردهاند.
داستان سری مانگا در آیندهای فرا آخرالزمانی رخ میدهد و تمرکز آن روی دختر سایبرگی به نام آلیتا (Alita) که تمام حافظهاش را از دست داده و در زبالهدانی توسط دکتر سایبرنتیکی پیدا میشود و از او مراقبت میکند، است. هنر رزمیاش به نام Panzer Kunst باعث میشود که او تبدیل به جایزهبگیری شود که مجرمین را شکار میکند.
ادامهی داستان مربوط به جستجوی آلیتا برای پیبردن به گذشتهاش و همچنین حول کاراکترهایی که با آنها زندگی میکند است. این مانگا بعدها با نام Battle Angel Alita: Last Order ادامه یافت.
مانگاکا
مانگاکای این اثر Kishiro Yukito، متولد ۲۰ مارس ۱۹۶۷ در توکیوی ژاپن است.
آثار
که از بین این آثار Ashen Victor ، Gunnm Gaiden روایتگر داستانهایی جانبی از مانگای اصلی Battle Angel Alita هستند و مانگای Battle Angel Alita: Last Order ادامهای بر سری این مانگاست که چاپ آن تاکنون نیز ادامه دارد.
از آنجایی که مانگاکاها اکثر وقت خود را صرف طراحی مانگا میکنند اطلاعات زیادی از آنها در دسترس نیست، حتی بعضی از آنها به خاطر انتخاب نام متفاوتی در آثار خود زندگی کاملاً مخفی و بدون حاشیهای دارند. از این رو از این مانگاکا نیز اطلاعات بیش از این مواردی که یاد شد در دسترس نیست.
نگاهی کلی بر داستان
Battle Angel Alita سرگذشت آلیتا ("Gally" – "گالی" در نسخهی اصلی ژاپنی) دختر سایبرگی که دچار فراموشی شده، میباشد. او درحالی که فقط سر و قفسهی سینهاش سالم است توسط دکتر سایبرنتیکی به Ido Daisuke در زبالهدانی یافت میشود. Ido او را احیا کرده و پس از اینکه در مییابد او دچار فراموشی گشته، نام آلیتا را بر وی میگذارد.
آلیتای بازسازی شده خیلی زود هنر رزمی Panzer Kunst را بهیاد میآورد، گرچه به جز این مورد چیز دیگری را بهخاطر نمیآورد. آلیتا اولین بار از Panzer Kunst برای کشتن مجرمین سایبرگ استفاده میکند، و سپس به عنوان بازیکن در مسابقات ورزشی وحشیانهی Motorball شرکت میکند. طی مبارزه، آخرین خاطراتش را بهیاد می آورد.
او قبلاً در شهر شناور در فضای Tiphares یک مامور بوده که برای شکار مجرمها به پایین فرستاده شده است.
ليگ قهرمانان آسيا تراکتورسازي در مقابل الاتحاد با 10 بازيکن به پيروزي رسيد. |
![]() |
در اين بازي که بيش از 40 هزار هوادار تراکتورسازي از نزديک شاهد اين بازي بودند دو تيم در نيمه اول که بازي تا حدي به سود تراکتورسازي بود بدون گل به رختکن رفتند.
در نيمه دوم اما بازي با حملات تراکتورسازي در جريان بود که علي کريمي در دقيقه 59 به دليل انجام خطا و گرفتن کارت زرد دوم از بازي اخراج شد تا به تيمش شوک وارد کند. با اين حال توني مهاجم تيمش را با مهاجم تعويض کرد تا نشان دهد که دفاع در تفکراتش جايي ندارد حتي اگر يک بازيکن هم کمتر در زمين داشته باشد. با 10 نفره شدن تراکتورسازي اين الاتحاد بود که کم کم خودش را جلو کشيد و چند موقعيت خيلي خوب به دست آورد که مي توان به ضربه سرکش عبدالرحمان که از کنار تير دروازه تراکتورسازي رد شد و ضربه دقيقه 80 که به تيرک دروازه تراکتورسازي برخورد کرد اشاره کرد. الاتحاد که با 10 نفره شدن تبريزي ها جلو کشيده بود اما نتوانست راه به جايي ببرد و تراکتورسازي هم با تعويض هايي که کرد موفق نشد دروازه اين تيم که از سال 1927 تشکيل شده را به خطر بيندازد تا اين که در دقيقه 82 با حرکت فوقالعاده کريم انصاري فرد اين تبريز بود که به جشن و سرور تبديل شد تا پرافتخارترين تيم باشگاهي در ليگ قهرمانان آسيا دست خالي به جده باز گردد. اين برد در اولين بازي مي تواند براي تراکتورسازي شروعي اميدوار کننده باشد چرا که اين تيم در آخرين ديدارش در ليگ برتر با 3 گل در همين زمين مقابل راه آهن شکست خورده بود و با اين نتيجه شاگردان توني اوليويرا با روحيه بيشتري به ديدار لخويا در قطر بروند. اين بازي در دقايق آخر با طعم درگيري هم مواجه شد که البته با دخالت داور موضوع فيصله پيدا کرد. حالا تراکتورسازي همانند سال گذشته که هفته اول ليگ قهرمانان را در تبريز با نتيجه 3 بر يک از الجزيره امارات بازي را برد در دومين حضورش هم با برد بازي ها را آغاز مي کند؛ آن هم با تيمي 10 نفره. در اين بازي مهدي کياني و علي کريمي با کارت زرد داور هنگ کنگي مواجه شدند که کريمي با گرفتن کارت زرد دوم از بازي اخراج هم شد. اين ديدار در نيمه دوم 6 دقيقه وقت اضافه داشت! در اين ديدار تراکتورسازي با ترکيب حامد لک، مهدي کياني، مهدي کريميان( 90+4 ميثم بائو)، علي کريمي، جواد کاظميان (دقيقه 57 محمد ابراهيمي) ، کريم انصاريفرد، مسعود ابراهيمزاده، محمد نصرتي، ميلاد فخرالديني، سعيد دقيقي (دقيقه 64 فرشاد ابراهيم زاده) و مرتضي اسدي به مصاف الاتحاد عربستان رفت. |
سلام سلام به کفشدوزک
با نقطه های کوچک
سلام چقدر قشنگه
آی بچه های کوچک
—————–
سلام گلهای خندون با دندون و بی دندون
سلام به هر پرنده که توی باغ می خنده
—————
سلام به دشت و دریا سلام به کوه و صحرا
سلام به روی ماه بچه های با صفا
———–
سلام سلام بچهها چطوره حال شما
باشید همیشه خندان چون گلهای گلستان
————-
سلام به روی ماهتون به گرمی نگاهتون
به قلب پاک و صافتون به موهای سیاهتون
—————-
سلام سلام بچهها گلهای سرخ و زیبا
سلام سلام بچهها عزیزای مثل ماه
—————
سلام به هر ستاره به ابر پاره پاره
به دانه ای که از خاک درآمده،دوباره
———–
سلام چه خوب و زیباست غنچه روی لبهاست
به هر کی می رسیم ما کلام اول ماست
————-
سلام مثل بـهاره گـل وشـکـوفـه داره
بوی قشنگ دوستی هـمـراه خودمـیـاره
وقتی سلام میکنی شاپـرکا می خندن
بالهاشونو بـرامـون وامیکنن می بندن
گوش بده باز می خونن پــر نــده هــای زیـبــا
با چه چه وبا جیک جیک سلام میدن به گلها
————–
سلام به جنگل سبز به آسمان آبی
به غنچه های خندان به روز آفتابی
—————–
شـروع هر کــار خــوب بــا نــام و یـاد خـداســت
همـــان خــدای زیـــبا که داد به ما این کــلاس
بارون مــیاد ریـز ریـز تـو دشـت پــاک و تــمیز
ســلام من به شــما شــکوفــه های عــزیـز
غنـچه های قشـنگم بــچــه هـای زرنگـــــم
امیدوارم خوب باشید همیشه محبوب باشید
بازی کــنید بخـــندید در روی غــــــــم ببندید