loading...

پارتی پاتوق

آیا می دانید؟

معرفی بهترین سایت هاست رایگان ایران

استفاده كنندگان از اين هاست ملزم به رعايت قوانين كپي رايت و قوانين جمهوري اسلامي ايران هستند

براي استفاده از لينك زير ثبت نام كنين

اول قوانين و مقررات رو بخونين بعد برين صفحه اول و ثبت نام كنين


http://hostraygan.com/l

آخرین ارسال های انجمن
کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 5128 چهارشنبه 11 شهریور 1394 نظرات (0)
کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 1733 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

 
     

 
 
آیا ناصر عبداللهی به خاطر اجرای قطعه

 

 بعد از مرگ ناصر عبداللهی، همواره زمزمه‌هایی درباره مرگ مشکوک او وجود داشت اما اخیراً مهدی براتی از کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک در صفخه شخصی خود ادعا کرده است برخلاف باور عمومی، ناصر عبداللهی به مرگ طبیعی از دنیا نرفته است و به خاطر اجرای قطعه موسیقی "یا فاطمه" در مدح حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله علیها توسط عده‌ای از متعصبان سنی مذهب جنوب کشور به قتل رسیده است. متن کامل یادداشت منتشر شده در این باره را از نظر می‌گذرانید:

اصلی ترین دلیل فوت ناگهانی «ناصر عبداللهی» چه بود؟

اگر می خواهید یک بار برای همیشه ماجرای فوت ناگهانی ناصر در 37 سالگی اش را بدانید ، متن زیر رابه دقت بخوانید. متنی که هرگز و هیچوقت هیچ رسانه ای نتوانست و جرات اش را نداشت آنرا منتشر کند تا واقعیت فوت «ناصر عبداللهی» همیشه مخفی بماند اما امروز این متن را اینجا برای اولین بار منتشر می کنم تا آنهایی که برایشان هنوز این اتفاق یک داستان مشکوک است، برای همیشه از این راز مطلع شوند:

«هفت سال پیش همسر ناصر عبداللهی، بعد از یک جر و بحث مختصر با وی، به حالت قهر به منزل پدری اش میرود. ظهر همان روز ناصر برای بازگرداندن همسرش، سراغش می رود. مدت هاست که بین خانواده همسر وی و ناصر بحث هایی در مورد دلایل اجرای قطعه «یا فاطمه» رخ داده و دایی‌های همسر وی به شدت از این موضوع عصبانی‌اند. همه خانواده «سُنی شافعی» (از شاخه های مذهب سنی گرایان) هستند و اجرای این قطعه از سوی ناصر عبداللهی، در واقع به زغم وهابی ها و افراطیون شهر {به سرکردگی فرقه ای تندرو } و حتی نزدیکان خانواده همسرش، «خون این خواننده را حلال کرده است.»

ظهر همان روز ناصر که برای بازگزداندن همسرش به محله سنی نشین پدر همسرش می رود، گویی وارد کارزاری شده که افراطیون منتظراش بودند و به سرکردگی دائی های همسرش و وهابی ها و افراطیون مذهبی، مورد حمله قرار می گیرد و به شدت مورد ضرب و شتم قرار می گیرد.

بعد از این درگیری شدید، پیکر خون آلود ناصر به منزل اش برده می شود و در حیاط خانه و روی تخت رها می شود. پسر خانواده بعد از چند ساعت و بدون اطلاع از ماوقع به خانه می آید و با تصور خواب بودن پدر، توجهی به وی نمی کند. صدای خِر خِر پدر پس از دقایقی توجه پسرش را جلب می کند. تا به سمت پدرش برود و با برگزداندن پدر به سمت خودش، متوجه آثار ضرب و شتم روی صورت پدر می شود. از پدر داستان را می پرسد و ناصر در جواب می گوید که از جایی سقوط کرده و مشکلی نیست. به اصرار پسر به حمام برده می شود تا آثار ضرب و شتم و چهره خون آلود پدر شسته شود ولی به دلیل ضعف عمومی از حال می رود.

از همان روز جدال 27 روزه ناصر عبداللهی با مرگ در بیمارستان های بندر و تهران آغاز می شود و این جدال سرانجام در روز 29 آذر به مرگ مغزی وی و سپس فوت او منجر می شود.»

خانواده عبدالهی به دلیل تفکرات بومی و برخی محدودیت‌ها از بازگویی این ماجرا تا همیشه منع می‌شود. احسان علیخانی دو سال بعد در سالروز فوت این خواننده در برج میلاد با گفتن برخی جملات حاشیه‌های فراوانی را در رسانه ها باعث شد تا گمانه زنی ها بیشتر و بیشتر شوند:

«نزدیک یک سال است که فهمیده‌ایم او {ناصر} به قتل رسیده است در صورتی که این موضوع مطرح نشده بود. همیشه دوست داشتیم این موضوع را بگوییم. صحبت‌ کردن از علی (ع) ساده است، اما ناصر عبدالهی در جایی از امیرالمومنین صحبت کرد که سخت بود.»

بعد از مرگ ناصر عبداللهی و در مزاسم سومین سالگرد او نیز مجری مراسم ادعا کرده بود ناصر عبداللهی به قتل رسیده است.

پیش از این نیز محمدعلی چاووشی رئیس موسسه «مشکات» و رئیس اسبق صنف تولیدات محصولات شنیداری در گفت و گویی با تأییر این ادعا گفته بود: "من از آقای دکتر امیدوار رضایی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خواهش کردم (چون ایشان فوق تخصص مغز و اعصاب هستند) که تشریف بیاورند که شاید بتوانند این جوان را از مرگ نجات بدهند. ایشان تشریف آوردند. معاینه کردند، مدارک و پرونده پزشکی را دیدند به من گفتند فلانی اینی که گفتند ایشان مسموم شده، ایشان مواد مخدر مصرف کرده مطلقا در پرونده ایشون وجود نداره. ایشون ضربه خورده. این صدمه که مغز ایشون پیدا کرده به دلیل اصابت ضربه‌ای است. این آثار کبودی که در صورت وی در عکس‌ها مشخص است به همین دلیل است. من هم با توجه به نظر یک متخصص پزشکی وقتی گفتند ناصر رو زدند از اقوام پیرامون ایشان سوال کردم که مگه کسی ایشون رو زده؟ گفتند بله و ماجرایش هم مفصل است. گفتم چرا؟ گقتند به خاطر همین تغییرات فکری و عقیدتی که پیدا کرده بود خیلی‌ها از دستش ناراحت بودند".

همچنین نسرین عبداللهی دختر ناصر عبداللهی نیز دو سال پیش در گفتگویی، نظر پزشکی قانونی در خصوص مرگ پدرش را "شکستگی جمجمه" بیان کرده بود.

اگر این موضوع واقعیت داشته باشد می‌توان مرگ ناصر عبداللهی را شهادت به حساب آورد و در صورت تأیید قطعی این موضوع، می‌توان لقب شهید را برازنده خواننده قطعه "یا فاطمه" دانست.

 

گفتنی است ناصر عبداللهی در ۲۹ آذر ۱۳۸۵ در بیمارستان هاشمی‌نژاد تهران درگذشت و در زادگاهش، بندرعباس به خاک سپرده شد.

کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 1597 جمعه 11 مهر 1393 نظرات (1)

استخدام :شرکت تأمین سرمایه نوین از رشته های مدیریت، مدیریت مالی،بانکداری،حسابداری...


استخدام :شرکت تأمین سرمایه نوین از رشته های مدیریت، مدیریت مالی،بانکداری،حسابداری...

شرکت تأمین سرمایه نوین (سهامی خاص) جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز با هدف انتخاب اشخاص کارآمد از فارغ‌التحصیلان رشته‌های مدیریت، مدیریت مالی،بانکداری،حسابداری، اقتصاد و دیگر رشته‌ها دعوت به همکاری می نماید.شرایط داوطلبان:* دارا بودن شرایط عمومی استخدام و برخورداری کامل از سلامتی جسمی و روحی* دارا بودن کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم* عدم‌اشتغال به تحصیل(در مقطع بالاتر)* نداشتن سوءپیشینة کیفری* حداقل معدل 15* توانایی استفادة عملی از نرم افزارهای Word- Excel و Internet* آشنایی با زبان انگلیسی* داشتن حداقل 2 سال سابقۀ کار مرتبط و آشنا با بازارهای پولی و مالی* حداکثر سن 30 سالشرکت تأمین سرمایه نوین در حوزه های شغلی زیر نیرو می پذیرد:

    1. پذیره نویسی و عرضه اولیه

    1. سبدگردانی و مدیریت دارایی ها

    1. بانکداری اختصاصی

    1. تحقیقات


      در صورتی که شما حائز
شرایط
      هستید می توانید
فرم استخدام
    را تکمیل و برای ما ارسال نمائید.توجه: انجام مصاحبه با متقاضیان و ارسال رزومه و تکمیل فرم استخدام هیچ‌گونه تعهد استخدامی برای شرکت ایجاد نمی‌کند.
کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 1595 یکشنبه 12 مرداد 1393 نظرات (0)

 

یک زن ۲۲ ساله آمریکایی، گوشت صورت و بازوهای پیرمردی را با گازهایی خونین، کند.

  پلیس فلوریدا روز گذشته اعلام کرد: یک زن در فلوریدای آمریکا، با ادعای اینکه خون آشام است در رفتاری خشونت بار گوشت صورت و بازوهای یک پیر مرد ویلچری را در خیابان پترزبورگ فلوریدا، با گازهای خونین کنده است.

میلتون الیس فرد آسیب دیده ۶۹ ساله، که پس از بخیه زخمهای صورت و بازوهایش از بیمارستان مرخص شد، در این باره گفت من ژوزفین اسمیت ۲۲ ساله را، دیروز در هوای بارانی در خیابان دیدم، هردو برای فرار از باران به دالان رستوران خالی که در آن سوی خیابان بود رفتیم.

دختر خون آشام پیرمرد را خورد+عکس


وی در ادامه حرفهایش گفت، به دلیل طولانی بودن باران من بر روی صندلیم به خواب رفتم، وقتی بیدار شدم اسمیت را دیدم که در بالای سرم ایستاده و خیره به من می نگرد. وی بی مقدمه گفت: هی، من خون آشام هستم و قصد خوردن تو را دارم.

دختر خون آشام پیرمرد را خورد+عکس


وی قبل از اینکه فرصت عکس العملی به من بدهد، بازوها و صورت مرا با دندانهایش گاز گرفت، بطوریکه خون از آن قسمتها جاری شد.
 
پلیس با دیدن پیرمرد آسیب دیده، توانست زن خون آشام را با صورتی خونین در همان حوالی پیدا کند، ولی وی در بارپرسی ادعا کرد که هیچ خاطره ای از آن واقعه ندارد و عنوان خون آشامی را رد کرد.
وی هم اکنون با وثیقه ۵۰ هزار دلاری در توقیف بسر می برد.

کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 1427 دوشنبه 30 تیر 1393 نظرات (0)

14

دختران امروز کمتر امکان پیدا می‌کنند در سنین زیر ۲۵ سال ازدواج کنند و رفته‌رفته جمعیت دخترانی که حتی در چهارمین دهه از زندگی خود شانس ازدواج نداشته‌اند زیادتر می‌شود.

به گزارش جام جم به نقل از دخت ایران، این دختران گاه خود مسبب از دست دادن شانس های به موقع برای ازدواج هستند و گاه واقعا مورد مناسبی برای ازدواج به سراغشان نمی آید اما مشکل هرچه باشد، با گذر از ۳۰ سالگی رفته رفته خطر بارداری های توام با مشکلات در آنها بالا می رود و با رسیدن به دهه چهارم زندگی تخمک هایی که تولید می کنند ممکن است دستخوش تغییرات ژنتیکی شده باشد.

احتمال باروری در این سن نیز گاه تا یک دهم کاهش می یابد اما امروز علم پزشکی امکاناتی را برای کسانی که دیر ازدواج کرده اند یا کسانی که نمی توانند به زودی بچه دار شوند فراهم کرده است و آن نگهداری از تخمک در سنینی است که بدن بهترین شرایط را برای باروری دارد.
برای آگاهی بیشتر از چگونگی امکان باروری دختران مجرد به سراغ «منصوره موحدین»،استاد دانشگاه تربیت مدرس و معاون پژوهشی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس رفتیم.

قبلا در گفتگویی از امکان حفظ قدرت باروری برای سال هایی که ریسک این کار بالا می رود صحبت کرده بودید. آیا برای دخترانی که امکان ازدواج ندارند یا زیاد امیدوار نیستند که به زودی ازدواج کنند هم این امکان وجود دارد؟

شاید هنوز زود باشد که بگوییم این می تواند یک اقدام فراگیر و پیشگیرانه برای دختران باشد زیرا جامعه ما ملاحظات فرهنگی خاص خود را دارد در حالی که این تنها یک امکان علمی است و باید به تمام ابعاد آن توجه کرد؛ اما باید بگویم به لحاظ علمی برای دختران این امکان وجود دارد. دختران نیز می توانند بافت تخمدان یا تخمک خود را فریز کنند و چند سال بعد از آن استفاده کنند.

استفاده از این تخمک ها و بافت ذخیره شده شرط خاصی هم دارد؟

بله چون در جامعه اسلامی ایران هدف ترویج خانواده و ترغیب به فرزند آوری در کانون کامل خانواده شامل پدر، مادر و فرزند است، ما نمی خواهیم پدیده مادران مجرد را که در غرب رواج یافته است در ایران به نوعی دیگر داشته باشیم و به همین دلیل راه استفاده مجدد دختر از بافت تخمدان یا تخمک نگهداری شده اش، ازدواج است و تنها به شرط ازدواج می توانند از این بافت استفاده کنند و در این زمینه از آنان تعهد کتبی می گیریم.

چه سنی بهترین سن برداشت تخمک است و چقدر می توان آن را نگه داشت؟

زمان در این زمینه مقوله مهمی است. شاید بتوانیم سال ها بافت را نگه داریم اما قرار نیست که یک نفر در ۶۰ سالگی بیاید و تخمک زمان ۳۰ سالگی خود را بگیرد و باردار شود.

ثابت شده هر مداخله علمی که از هنجارهای طبیعی خارج شود در نهایت به ضرر انسان و طبیعت تمام می شود. بنابراین می گویم بهترین زمان برداشت و ذخیره سازی تخمک سن زیر ۳۵ سال است و توصیه می کنیم زمانی از آن استفاده کنند که از نظر اخلاقی و تربیتی حقوق طفل زیر پا گذاشته نشود و دو نسل از مادرش فاصله نگرفته باشد. به طور مثال طی یک فرصت ۵ تا ۱۰ ساله باید تلاش کنید که موقعیت لازم برای استفاده از این بافت را به دست آورید.

از حقوق کودک گفتید در این زمینه بیشتر توضیح دهید.

ما در مداخلات باروری پیوسته سعی می کنیم حقوق کودکان به دنیا نیامده را رعایت کنیم. کودک حق دارد با والدینش ارتباط برقرار کند ولی وقتی یک شکاف نسلی به فاصله ۴۰- ۵۰ سال میان کودک و والدین باشد، او آنها را در سن پدربزرگ و مادربزرگ خود می بیند و در سنینی که کودک نوجوان یا جوان می شود و به حمایت آنها نیاز دارد، والدین در سنی هستند که خود خواهان دستگیری هستند و این فاصله زیاد سنی به رشد تربیتی کودک لطمه می زند و نمی توانیم چنین چیزی را بپذیریم.

امکان باروری را چگونه برای دختران جوان حفظ می کنید؟

این کار از دو روش امکان پذیر است که هردو روش تخمک برداری و برداشت بافت تخمدان روش های تهاجمی هستند. یکی به روش واژینال و دیگری به روش لاپروسکوپی.
در روش لاپروسکوپی که هزینه بالایی دارد و جراحی سنگین صورت می گیرد بی هوشی عمیق تری روی بیمار صورت می گیرد و بخشی از تخمدان فعال شخص برداشته و برای زمان مورد نیاز فریز می شود.

روش برداشت تخمک نیز به صورت واژینال صورت می گیرد که این هم بی هوشی عمومی دارد اما سبک تر است پوست شکافته نمی شود و خطرش نیز کمتر است.

این دو روش چقدر هزینه دارد و به چه کسانی توصیه می شود؟
کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 1552 یکشنبه 15 تیر 1393 نظرات (2)
ترویج فرهنگ غرب به نام ایران

 

وجود انواع لباس ها، مدل های کیف و کفش و پوشش هایی که کاملا با فرهنگ ایرانی اسلامی منافات دارند، تنها گوشه ای از تلاش های ضدفرهنگی این نهاد به ظاهر فرهنگی می باشد.
 راه اندازی و تاسیس انواع كارگروه و بنیاد و خانه و شورای ساماندهی برای پیش بردن كارهایی كه باید به صورت عادی و طبق رویه طبیعی دستگاه های حاكمیتی كشور انجام شود، ترفندی است برای سر كار گذاشتن ملت و منحرف كردن ذهن ها و فرستادن من و شما پی نخود سیاه. پشت پرده این نمایش هم هدف های دیگر و رویكردهای دیگر پیگیری می شود و من و شما متحیر می مانیم كه چه می خواستیم؛ چه شد!
 
چندی پیش، رونمایی از مانتوهای ورزشگاهی خانه مد خبرساز شد. مانتوهایی كه كوچكترین انطباقی با معیارهای دینی و فرهنگی ما ندارد، به عنوان «مد ایرانی اسلامی در چارچوب جمهوری اسلامی ایران» و تحت نظارت مستقیم «بنیاد ملی مد و لباس» معرفی شده است. همه جنبه های منفی غیر قابل چشم پوشی این (به اصطلاح) مانتوها یك طرف؛ توهین به كلمه مقدس «الله» و پرچم مقدس كشور هم یك طرف! برداشتن نشان «الله» از روی پرچم و گذاشتن عكس جانوری كه گفته می شود یوزپلنگ ایرانی است و درست كردن لباسی جلف و نازیبا با این پرچم تحریف شده كه برای تبرج و جلب توجه نامحرمان كاربرد دارد، حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد. 
 
در صفحه خبر رونمایی از این مانتوها در سایت خانه مد ایرانی  نوشته شده است: «پوشش های ارائه شده همگی کد شیما را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده اند» و برای توجیه تولید و عرضه این لباس نوشته است: «عواید حاصل از تولید و فروش این مانتوها برای حمایت از تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی های آسیایی اختصاص خواهد یافت!»
 
نكته طنز این قصه غم انگیز اینجاست كه در همین سایت، در صفحه ای با عنوان «قاچاقچیان لباس، مشکل بزرگ طراحی و تولید پوشاک ملی»  اینگونه نوشته شده: «ظرف هفته گذشته، خانه مد ایرانی با همکاری گروهی از طراحان و دوزندگان داخلی، از طرح های مانتوهای ایرانی اسلامی تحت عنوان «مانتوهای ورزشگاهی» رونمایی کرد.
 
این پوشش ها که با الهام گرفتن از پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران، تصاویری از یوز ایرانی و نماد هایی از توپ جام جهانی تهیه و به صورتی نوین ارائه شد، به سرعت مورد هجوم قاچاقچیان پوشاک قرار گرفت. این گروه با استفاده از امکانات گسترده خود سعی کرده اند چراغ هایی را که در حال روشن کردن فضای مد و لباس کشور هستند(!) با تند باد سرمایه های حاصل از درآمد های نامشروع خود خاموش کنند. در این راه متأسفانه برخی رسانه های داخلی نیز بدون آگاهی از واقعیت های پشت پرده، دیدگاه های یکسویه و هدفدار آنها را منعکس ساخته اند!»
 
نگاه کوتاهی به سایت خانه مد ایرانی و بررسی عقبه و سوابق قبلی این سایت می تواند ابعاد دیگری از این گروه به اصطلاح مد ایرانی و اسلامی را برای هر مخاطبی روشن می نماید. 

 
در صفحه خانگی این سایت ، عكسی با عنوان «مهمانی رنگ ها» قرار دارد كه وقتی روی آن كلیك می كنید ، تصویر زنی با لباس تحریك كننده و آرایش زننده در سطح شهر را می بینید كه در مقابل آن نوشته شده: «بهار از راه رسید و با خود کلکسیونی از رنگ ها را به همراه آورد. رنگ های تیره و سرد را از تن برکنید واز رنگین کمان برای لباس هایتان رنگ انتخاب کنید!»
 
باز در صفحه خانگی، عكس یك خانم طراح لباس با عنوان «بازگشت به بهشت با مد جذاب زنانه سیب»   به نمایش گذاشته شده كه در این عكس، این خانم روسری بر سر ندارد و وقتی روی آن كلیك می كنید، تصاویری می بینید که متاسفانه در شان فرهنگ اسلام و ایران نیست.
 
در این عكس ها پوشیدن مانتوی كوتاه و ساپورت و باز بودن یقه و نمایش دادن موها و پوشیدن كفش نامناسب و بدون جوراب در فضای عمومی، با عنوان «بازگشت به بهشت»(!) تبلیغ شده است.
 
در صفحه كیف و كفش زنانه ، انواع كفش های پاشنه بلند و روبازی كه صرفاً برای خودنمایی و جلب توجه كاربرد دارد و آسیب های جسمی شدیدی هم برای زنان در پی دارد، به عنوان مد كفش معرفی شده است. خانه مد ایرانی مبلغ و مروج مدهای خارجی است؛ نه طراح و سازنده و سامان دهنده مد ایرانی اسلامی. بخش «لباس های مجلسی زنانه»  این سایت هم نماینده همین واقعیت است.
 
 
 
در بخش لباس های خاص و متفاوت  هم یك سری لباس عجیب و نامتعارف بر تن مانکن هایی در شکل و هیئت دیوها(!) به نمایش  گذاشته و ادعا شده كه این طرح ها، «ایستادگی و پایداری را به مخاطب نشان می دهد»! چنین سخن گزافی در محضر ملتی كه اسوه مقاومت و پایداری است، هم خیلی خنده دار است و هم خیلی گریه دار!
 
 
خوشبختانه به قدری فعالیت های خانه مد ایرانی ضعیف و شرم آور است كه نگران بیشتر شناخته شدن آن با انتشار این اخبار نیستیم. نگرانی ما همان نكته ایست كه در بند اول این متن ذکر آن رفت. اینكه برای حل و فصل هر مشكل و معضلی یك گارگروه یا شورای ساماندهی یا خانه یا بنیاد تشكیل می دهند، كلاه گشادی است كه سر ملت می گذارند و به این شكل، از مسئولیت و پاسخگویی فرار می كنند و گاهی هم مقاصد و منافعی غیر از خواست ملت و رهبری را پیگیری می كنند.
 
برای بهبود وضعیت حجاب و عفاف و پوشش و نزدیك شدن به معیارهای تمدن ایرانی اسلامی، نیازی به تشكیل انواع كارگروه و خانه و بنیاد نیست! همه دستگاه ها باید به وظیفه خود عمل كنند؛ یعنیهمان چیزی كه در قانون 26 ماده ای عفاف و حجاب تصریح شده است!
 
تــــوضیــــــحات:
1- عكس هایی از صفحات سایت خانه مد ایرانی مستند و در متن آورده شده است.
2- وجود ده ها غلط نگارشی در متون سایت خانه مد نیز نشانه دیگری بر عدم توانمندی گروهی است که ادعای فرهنگ سازی تمدن ایرانی اسلامی، آن هم در پوشش (راهبردی ترین كالای فرهنگی)  را دارند.
کافی نت سهندیه تبریز بازدید : 1487 یکشنبه 15 تیر 1393 نظرات (0)

 

قیمت انواع خودروهای داخلی و و ارداتی

ایران خودرو

نام خودروقیمت بازار ( تومان )قیمت کارخانه ( تومان ) 
وانت باردو . یورو 4 13,000,000 12,781,000  
وانت باردو . یورو 4 . دوگانه سوز 16,200,000 14,720,000  
سمند SE یورو 4 26,100,000 ---  
سمند LX یورو 4 28,400,000 26,632,000  
سمند LX دوگانه سوز --- ---  
سمند EF7 یورو 4 29,400,000 29,513,000  
سمند EF7 دوگانه سوز یورو 4 32,300,000 31,771,000  
سمند سورن ELX 35,100,000 30,467,000  
سمند سورن ELX با موتور EF7 35,900,000 33,126,000  
پژو GLX 405 یورو 4 28,100,000 25,800,000  
پژو GLX 405 یورو 4 . 2 ایربگ . داشبورد جدید 30,800,000 27,695,000  
پژو GLX 405 دوگانه سوز . یورو 4 31,700,000 ---  
پژو GLX 405 دوگانه سوز . یورو 4 . دو ایربگ 34,100,000 30,117,000  
پژو SLX 405 یورو 4 31,100,000 26,000,000  
پژو SLX 405 یورو 4 . 2 ایربگ . داشبورد جدید 33,300,000 30,301,000  
پژو پارس سال یورو 4 34,800,000 30,661,000  
پژو پارس سال یورو 4 . 2 ایربگ . داشبورد جدید 38,300,000 34,880,000  
پژو پارس . یورو 4 . دوگانه سوز 37,900,000 ---  
پژو پارس . یورو 4 . دوگانه سوز . داشبورد جدید 41,800,000 36,420,000  
پژو پارس LX یورو 4 40,500,000 ---  
پژو پارس LX یورو 4 . 2 ایربگ . داشبورد جدید 42,900,000 36,070,000  
پژو پارس ELX . موتور XUM 43,900,000 39,995,000  
پژو پارس ELX . موتور 1.8 48,800,000 ---  
پژو 206 . تیپ 2 36,700,000 ---  
پژو 206 . تیپ 5 37,200,000 34,114,000  
پژو 206 صندوقدار . V8 دو ایربگ 37,600,000 34,649,000  
رانا EL . TU5 ناموجود ناموجود  
رانا LX . TU5 32,800,000 32,031,000  
رنو تندر E2 38,700,000 36,151,000  
رنو تندر اتوماتیک E2 46,400,000 45,970,000  
وانت دیزل - فوتون 107,000,000 91,000,000  
سوزوکی ویتارا دنده ای کلاس 8 130,000,000 127,750,000  
سوزوکی ویتارا اتومات کلاس 8 141,000,000 133,920,000  
دنا - 1.7 لیتری EF7 --- ---  
دنا - 2.0 لیتری XUM --- ---  
 

سایپا

نام خودروقیمت بازار ( تومان )قیمت کارخانه ( تومان ) 
پراید 151 SE 18,000,000 ---  
پراید 151 TL 17,400,000 17,169,000  
پراید 151 SL 16,200,000 15,919,000  
پراید 132 TL --- ---  
پراید 132 TL پایه گازسوز 21,100,000 18,300,000  
پراید 132 SE 19,800,000 18,900,000  
پراید 132 LE 18,900,000 ---  
پراید 132 EX 19,400,000 ---  
پراید 132 EX پایه گازسوز 21,500,000 ---  
پراید 132 SX 18,400,000 20,208,000  
پراید 132 SL 16,600,000 19,685,000  
پراید 132 SL پایه گازسوز 19,200,000 21,180,000  
پراید 141 EX 18,300,000 ---  
پراید 141 SL --- 18,791,000  
پراید 141 SX 17,200,000 19,316,000  
پراید 141 SE 18,700,000 ---  
پراید 111 SE 21,300,000 19,429,000  
پراید 111 EX 21,000,000 ---  
پراید 111 LE 19,700,000 ---  
پراید 111 SX 19,200,000 20,440,000  
پراید 111 SL 18,500,000 19,900,000  
پراید SL 131 18,000,000 19,595,000  
پراید SL 131 گازسوز 19,600,000 21,090,000  
پراید SX 131 19,200,000 20,122,000  
پراید SE 131 19,600,000 18,868,000  
پراید SE 131 گازسوز 22,100,000 20,368,000  
پراید LE 131 18,900,000 ---  
پراید LE 131 گازسوز 21,500,000 19,425,000  
پراید EX 131 19,500,000 ---  
پراید EX 131 گازسوز 21,100,000 19,918,000  
پراید TL 131 19,200,000 ---  
پراید TL 131 گازسوز 20,500,000 19,875,000  
تیبا EX یورو 4 25,000,000 ---  
تیبا LX یورو 4 ناموجود ---  
تیبا SX یورو 4 23,900,000 24,183,000  
تیبا SX یورو 4 . دوگانه سوز 26,000,000 ---  
تیبا هاچ بک SX ناموجود ---  
وانت زامیاد 24 25,900,000 23,540,000  
وانت زامیاد 24 گازسوز 27,500,000 25,390,000  
وانت زامیاد 24 دیزل 28,800,000 27,960,000  
وانت شوکا ناموجود 25,870,000  
وانت شوکا گازسوز ناموجود 26,420,000  
زوتی . اس 300 75,400,000 72,650,000  
برلیانس - V5 ناموجود 90,600,000  
 

پارس خودرو

نام خودروقیمت بازار ( تومان )قیمت کارخانه ( تومان ) 
کولیوس تیپ 1 153,000,000 155,610,000  
کولیوس تیپ 2 162,000,000 165,800,000  
مورانو 2012 229,000,000 ناموجود  
نیسان تینا HIGH 155,000,000 138,370,000  
نیسان قشقایی HIGH 133,000,000 ---  
ماکسیما . مولتی مدیا ناموجود ناموجود  
مگان 2000 تیپ 1 107,000,000 76,779,000  
مگان 2000 تیپ 2 113,000,000 ---  
مگان 2000 دنده ای ناموجود ---  
مگان 1600 تیپ 2 79,000,000 64,966,000  
رنو تندر E1 ناموجود ---  
رنو تندر E2 39,200,000 36,147,000  
رنو پارس تندر 41,200,000 38,184,000  
پیکاپ تک کابین 86,000,000 72,829,000  
پیکاپ دو کابین DX یورو 4 99,000,000 86,662,000  
پیکاپ ریچ دوکابین دو دف 71,500,000 65,277,000  
 

کرمان خودرو

نام خودروقیمت بازار ( تومان )قیمت کارخانه ( تومان ) 
لیفان 620 موتور 1.8 46,200,000 44,200,000  
جک توجوی هاچ بک J3 37,000,000 33,990,000  
جک توجوی صندوقدار J3 ناموجود 35,560,000  
جک J5 51,000,000 47,500,000  
جک J5 اتوماتیک 61,100,000 57,900,000  
لیفان X60 64,600,000 60,600,000  
لوبو ناموجود ---  
 
 
    
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
 
    
       
       
       
       
       
       
       
       
 
 
    
       
       
 
    
       
       
       
       
       
 
    
       
       
       
       
       
       
       
 
    
       
       
       
       
       
       
       
       
     

تعداد صفحات : 11

درباره ما
پارتی پاتوق محل مطالب آموزشی علمی تفریحی و معرفی فیلم و سریال
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    تبلیغ یکساله
    هاست رایگان
    کافی نت سهندیه تبریز


     

    آمار سایت
  • کل مطالب : 1127
  • کل نظرات : 489
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 995
  • آی پی امروز : 273
  • آی پی دیروز : 620
  • بازدید امروز : 444
  • باردید دیروز : 1,110
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 2,914
  • بازدید ماه : 66,854
  • بازدید سال : 357,901
  • بازدید کلی : 8,736,862
  • کدهای اختصاصی
    یکسال تبلیغ 30تومن

    سفارش دهید

    بهترین سایت هاست رایگان


    دانلود آهنگ های جدید - دانلود آهنگ های جدید