درخواستی برای نهادینه کردن احترام به قانون :
وسط شب سرما شدت می کند و نواب بیچاره از شدت سرما ناراحت و مستاصل می شود و از اتاق بیرون می آید و همان کشاورز را به نام صدا می کند : « آهای عبدالله !» عبدالله جواب می دهد : « بله ارباب ! چه فرمایشی دارید ؟ » ارباب می گوید : « آن را که گفتی اسمش را نیار و بردار بیار .»

در یکی از شب های پائیزی یک نفر از ارباب ها به روستای زیر پل می رود و چون هنگام خواب فرا می رسد ارباب خطاب به برزگر میزبان می گوید : « برای خوابیدن یک دست لحاف و تشک تمیز بیار» . دهقان در جواب می گوید : « ارباب لحاف و تشکی که ندارم ، فقط چند تکه جل اسب دارم !» . نواب که خیلی ناراحت می شود به یکی از اتاق های دیگر قلعه می رود و دستور می دهد مقداری هیزم می آورند و آتش روشن می کنند . اما وسط شب سرما شدت می کند و نواب بیچاره از شدت سرما ناراحت و مستاصل می شود و از اتاق بیرون می آید و همان کشاورز را به نام صدا می کند : « آهای عبدالله !» عبدالله جواب می دهد : « بله ارباب ! چه فرمایشی دارید ؟ » ارباب می گوید : « آن را که گفتی اسمش را نیار و بردار بیار .»
ماجرای فیس بوک و سایر شبکه های اجتماعی از قرار بالاست ، زمانی که بسیاری از بودجه ی فرهنگی کشور صرف جلوگیری از اثرات مخرب فیس بوک و سایر شبکه های اجتماعی می شود و نهاد های متعدد به صورت موازی برای مقالبه با اثرات سو آن هزینه می کنند هنوز معلوم نیست چرا مسئولین چشم خود را بر حقیقت ماجرا بسته و مردم را به دور زدن قانون تشویق می کنند و فقط اسم فیس بوک را نمی اورند و همگی از ان استفاده می کنند
هزاران ایرانی عضو فیس بوک همگی مجبورند با دور زدن اینترنت رسمی کشور به مقصود خو برسند در حالی که درصد بالایی از این اعضا قصد هیچ عمل مجرمانه ای ندارند ! و توسط مجبور که عمل خلاف قانون می شوند و صد البته نوجوانانی که به قصد فیس بوک از فیلتر شکن استفاده می کنند اقیانوسی از غیر فیس بوک در پیش چشمانشان نمایان خواهد شد که اگر فیس بوک فیلتر نبود قطعا دلیلی برای استفاده از فیلتر شکن و متعاقب آن استفاده از فضای بون ممیزی اینترنت نداشتند
در این باره نکاتی چند قابل ذکر است:
1 - سیاست موجود در ایران راجع به بلاگ سرویس ها - که سیاست معقول و مناسبی هم است - فیلتر نکردن سایت ارائه دهنده خدمات وبلاگ است بلکه هر وبلاگی که دارای محتوای مجرمانه باشد را مسدود می کنند.
علت نیز کاملاً مشخص است: در آن سرویس وبلاگی، افراد مختلفی مطالب مفید و دستکم در چارچوب قانون منتشر می کنند و در آن میان ، چند نفر هم مطالب مجرمانه را نشر می دهند.
در چنین وضعی، عقل ، انصاف و تدبیر حکم می کند که فقط با آن چند نفر برخورد قانونی شود نه این که به خاطر آنها ، کل سایت مسدود شود و بقیه هم قربانی شوند.
درباره دانشنامه ویکی پدیا هم چنین سیاست مدبرانه و هوشمندانه ای وجود دارد؛ بدین شکل که کل سایت ، که عمدتاً دارای مطالب مفید و ارزنده است ، بدون هیچ مشکلی در دسترس عموم قرار دارد ولی برخی صفحات که دارای مطالبی بر خلاف قوانین کشور هستند ، به صورت موردی فیلتر شده اند.