close
تبلیغات در اینترنت

آموزش آشپزی کله پاچه خوب و خوشمزه


ورود به سايت

ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

  • ثبت نام
  • فراموشي رمز عبور
  • موضوعات
    آمار و اطلاعات
      آمار و اطلاعات
        امار کاربران
        افراد آنلاين : 7
        اعضاي آنلاين : 0
        اعضا سايت : 983
        جديدترين عضو سايت
        داود
        ghorban
        aaaa
        Ari
        fgjfgj
        مهدی فهیمی
        سيد علي
        ali
        vafa
        منا تفتی
        آمار بازيدها
        بازديد امروز : 536
        بازديد ديروز : 10,119
        ورودي امروز گوگل : 2
        ورودي گوگل ديروز : 10
        آمار مطالب
        کل مطالب : 1121
        نظرات : 489
        اطلاعات سيستم شما
        اي پي شما : 54.198.143.210
        مرورگر :
        سيستم عامل :


    تبلیغ یکساله
    مطالب جديد
    مطالب پربازديد
    معرفی بهترین سایت هاست رایگان ایران

    استفاده كنندگان از اين هاست ملزم به رعايت قوانين كپي رايت و قوانين جمهوري اسلامي ايران هستند

    براي استفاده از لينك زير ثبت نام كنين

    اول قوانين و مقررات رو بخونين بعد برين صفحه اول و ثبت نام كنين


    http://hostraygan.com/l


    "کله

    کله
     طرز تهیه کله پاچه خانگی
     روش زدودن بوی ناخوشایند
     کله پاچه پزی های تبریز برای تبلیغ خود در این صفحه با ما تماس بگیرید۰۹۳۷۰۶۶۵۴۰۰ 

     از کافی نت سهندیه یاد بگیرید

    مراکز تهیه و عرضه کله پاچه در شهر تبریز اگر میخواهید آدرس و تللفن و عکس شما در این صفحه نمایش داده شود قیمت فقط ۱۰۰هزار تومان برای مدت یک سال

    برای درج آگهی خود با کافی نت سهندیه تبریز تماس بگیرید

    ♦️مواد اولیه برای ۵ نفر

    کله پاچه پاک شده ۱دست
    پیاز ۵عدد
    سیر ۱بوته
    زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده)
    چوب دارچین ۶عدد (بلند)
    دارچین نصف قاشق چایخوری
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری
    برگ بو ۱۰عدد (هم برای طبخ هم برای مزه دار کردن قبل از غذا)
    زنجبیل ۱قطعه
    لیمو عمانی ۴عدد
    هل ۸عدد (پودر شده)
    تخم گشنیز ۱قاشق مرباخوری (پودر شده)
    شوید ۱۵شاخه
    آبلیمو به میزان لازم

    ♦️ طریقه پخت

     با توجه به اینکه پاک کردن کله پاچه وقت گیر و برای غیرحرفه ای ها دشوار است. بهتر است برای دفعات اول پاک شده آنرا تهیه کنید
      کله و پاچه رو به همراه چند عدد برگ بو و پیاز خام و سیر خام چند ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بذارید تا یه کم بوش گرفته بشه!
    بعد در داخل زودپز یا ظرف معمولی کمی پیاز رو تفت بدید(نیاز نیست خیلی روغن بریزید و پیازتون رو ریز کنید)و بعد ادویه و برگ بو و سیر و خلاصه همه مواد به جز لیمو عمانی و چوب دارچین و برگ بو رو اضافه کنید( الان اصلا نمک نزنید)
    صبر کنید تا عطر ادویه در بیاد و بعد پاچه ها رو داخلش بریزید و تفت بدید و بعد ۴عدد پیاز رو پوست بکنید و وسطش یه بعلاوه با چاقو درست کنید که عمقش تا وسطای پیاز بره ولی پیاز رو باز نکنه
      بعد ساقه های شوید رو بشورید و ۳دسته کنید و هر دسته رو چند بار گره بزنید تا گرد بشه و داخل ظرف بریزید و کله و برگ بو،چوب دارچین رو هم اضافه کنید
      روی مواد آب بریزید تا کاملا پوشیده بشن و اجازه بدین مواد بجوشند و کف روی اونها رو بگیرید تا دیگه کفی باقی نمونه
      بعد ۴عدد لیمو عمانی رو بشورید و سوراخ کنید و داخل غذا بریزید و دربش رو ببندید و زیرش شعله پخش کن قرار بدید و حدودا ۱۲تا ۱۴ساعت بپزید.
    در مرحله آخر پخت که حدودا ۱ساعت مانده به پخته شدن ،آبلیمو و زعفران آبکرده رو اضافه کنید البته یادتون باشه مغز رو باید نیم ساعت مانده به پایان پخت اضافه کنید چون زود میپزه

     ماهی یک بار کله پاچه نوش جان کنید

     از کافی نت سهندیه تبریز یاد بگیرید
    ‏ https://telegram.me/sahandcn

     

    منبع:

    http://asphalt-isogam.ir/%d8%aa%d8%a8%d8%b1%db%8c%d8%b2-%da%a9%d9%84%d9%87-%d9%be%d8%a7%da%86%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%a8-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%ae%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%a2%d8%af%d8%b1/





    مطالب مرتبط
    ارسال نظر براي اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    مطالب تصادفی
    آرشيو
    یکسال تبلیغ 30تومن

    خــبرنامــه